Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
RQS. 1 sjema + prva sadnja = prva djevojka (bijela udovica). Mr 100%
sada imam 5 komada od Heawyweight seeds nekakav Fruit Punch donesen iz Barce na poklon. ako ko ima kakav info o njima..a ako ne, saznacu ionako na vlastitoj kozi ubrzo
Nasao sam..ima ducan sa svom opremom za in i outdoor uzgoj..gnojiva..ima svacega..i ima seed bank..al malu ponudu imaju..ima tko mozda iskustva s njima?..jer mi nije predaleko..nisam narucivao online i mlo me strah da budem iskreni..znam da nemoze nista se dogoditi al neka paranoja da budu pratili posiljku..ugl..kompliciram..ovak usput curu otpelam na rucak..kupim sjemenke i stvar rjesena..ima tko iskustva mozda s njima?..hvala
Slazem se drugar ali seedsman nema logo dnafem na mrvilici a sto se tice sjemena nema durban posion regular ima samo auto i photop fem a na dutch possion banci ima durban posion banci ima regular durban posion a zelim imat tu sortu regular
Pa zato pitam za tu banku jel dobro stealth paket da znam iz BiH sam
A isto da li ima neko iskustva posto bi volio imat mrvilicu sa logom dinafem greenhouse RQS isto i za rizle pa reko da nece sta carinici koliko je to pametno posto me patanoj puca..
Ja radim nesto sa seedsman veleprodajom i oni imaju veliku ponudu od vecine poznatih i nepoznatih brandova..i jos mi se niko nije bunio na kvalitetu sjemenki pa bi ih toplo preporucio.