Svaka Cast Dentex,,a pogotovo na onaj dio u kojem govoris o catch and release...to je vrlina pravog sportskog ribolovca.
Gledam ove godine one stare ribolovce koji se slade na svim ribama i ne drze se nikakvog pravila,,zaista se gnjusim
takvih ljudi, Jednom prilikom sam se uplel u razgovor sa takovom dvojcom i kroz razgovor pohvalim im se svojim ulovom,,s naglaskom da sam sve ribe ponovo pustio,,.a joj kakva rekcija je bila ,,kao oni meni nebi ni dozvolu dali,,jer ja samo uzimam najbolja mjesta na vodi ,,i jos kojekakve nebuloze.
Kaj se tice Vutre i Ribolova ,,slazem se i tu stobom u potponusti,,,,
Lovio sam skoro na svim vodama u Hr,Njemackoj(Bavarskoj) ,,Svici,,Italiji i,zelja mi je jos otici u Spanjolsku na Ebro,,iako i kod nas postoji
rijeka koja je u najmanju ruku isto tako bogata ribom ko i Ebro,,slutis o kojoj govorim ,,da da,Sava,,a posto sam iz hr I kad dodzem doma,na godisnji,,Sava mi je jedna od obaveznih destinacija di provodim svoj godisnji. Nisam jos lovio mrene na Savi ,ali vjerujem da su u najmanju ruku iste ko i Kupske,a vjerovatno i vece.
i zaista ,,nema veceg gusta kad izvlacis iz stroma slatkovodni Torpedo ,,struna fucka,stap se savija do jaja,,adrenalin prasi kroz tijelo,bla bla bla.
Jednom sam bio na Kupi skoro tamo kod Slovenske granice,uzvodno od Ozlja,,i mogu se pohvalit da sam u dva dana izgusto mrenu za pola zivota,
Naravno sve su bile vracene ,, Somovi su mi isto tako gust,,ali to je vec prica za sebe,,
Bistro svim ribicima i onim buducim i onima koji nisu ribici..pozzz