Mares viper pro 90cmKojom puškom dereš po moru?
@markokurizarko Ti se baš znaš provoditi. Svaka čast.
hehe crvnajbolja jeska,zna sam ko mali gledat starog di im postavlja trapule,pretezno se traze rupe,al meni bi se stari zna po bonaci spustit na more,i na dugi stap u koju staru majicu napunit govna od pasa i par slanih srdela,onda posmudit po dnu pa on izadeJa planiram ovu zimu probati ribolov sa varalicama, prvenstveno jer uvijek moraš nešto raditi sa štapom, pa je stalno neka akcija. ali opet, u ribolovu sa živim mamcima mogu rolati pljugu dok čekam ugriz...... a do tada say hello to my little friend...
Pogledajte prilog 96585
Lemax Black Rose 15-60g,2.75 uparen sa Daiwa Laguna 2500,struna 0.20 dynemaEvo dio moje opreme za varaličarenje, relativno sam novi u tome...brzo me zainteresirala ova ribolovna tehnika i eto rodila se ljubav. U ribičiju idem iz gušta, uvijek pustim sve sto ulovim (C&R). Jel ima jos vutraša ljubitelja varalicarenja?
Pogledajte prilog 96533
okrenes joj glavu ko bicvu i izvadis sve iz nje,zub i oci mozes nakon kuhanja maknut i opnu izmedu krakova makni,netko potegne rukom uzduz kraka i makne pipke al ja ne.super je pohana,sa tartarom,i dobra je na crveno s tjesteninom,google zna da sad ne pisem recepteNe znam kako se cisti,ne znam kako se sprema,znaci trebam SVE
A salatu od hobe i skoljke sam imao priliku jesti u Trogiru(Drvenik) i odusevio sam se ( i zaflekao sisajuci )