Ribolov

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

golub mira

južno od mjesta gdje sjevera nema
27.05.2013
442
2.022
163
meni danas stigla nova rola
novi štap, sve viša klasa
danas navečer testiranje na staklenookima

28.04.2009
106
144
43
38
Ja pecam vec evo cetvrta godina, dok moj matori peca od kako zna za sebe :D Ovde imamo dve reke od kojih se jedna uliva u Veliku Moravu, imamo i jezero. Obozavam da pecam klenove i sarane jer ih ovde ima za izvoz (jos uvek). Volim da jedem ribu ali sam u fazonu C&R uzmem ponekad samo ako mi se jede. Mislim na buducnost, ne zelim da mi deca i unuci pecaju zabe i konzerve. Najvise volim Glogonj Tamis, Jabuka Tamis, Kostolac Mlava i Dunav i svi delovi Velike Morave. Imam i super ekipu bez koje ribolov nebi bio isti. Uglavnom je tu kotlic ili rostilj, pive, gitara i naravno zelenis :)

• Sviđa mi se
Reactions: Papa Romeo and L0oD
28.04.2009
106
144
43
38
Bio sam danas na Jasendzi i uhvatio 4 klena, odprilike svi su bili 500-800gr. Na crva iz panja. Naravno, uredno su ispraceni u vodu. Sledeci put nosim mobilni da bih slikao, izbegavam da nosim jer uglavnom sam ja taj koji otvara sezone i pliva :/

Degustator

Aktivan Član
02.11.2010
806
1.752
163
iza dima
Prrosle godine mi se sastrugala struna zbog loseg sprovodnika na vrhu.. I juce krecem da se provozam do vode i razmisljam samo da ne pukne struna ako nesto naleti. Lagan zabacaj u cistinu medju deblima, Bap!..spade prvi put,a zaaleteo na keder povruse. Dok sam odmrsio sa jedne grane,provirim polako do vode,vidim pliva klen,njusi...trazi.Lep klen bio,400-500g. Ja zabacim lagano ponovo,povuce lepo,pustio sam ga da nosi malo duze, jaka kontra i pap,puce struna! Poludeo sam! Lep bi bio ovogodisnji prvenac. Spakujem se i odem. Za par dana se vracam kod iste ckalje :)

sbcjeceo

Aktivan Član
09.12.2013
673
716
113
015
No joke nisi ti sarandzija stavlja se izgladnjivac+ubrzivac probave+pojacivaci+zasladjivaci+xyz sastojaka, natera se da jede i da nece... A i sad ce u mrest negde vec zavrsava, posle mresta je jako gladan a staje i zabrana :)

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.182
398
43
Tacna
Riba kad pojede za 6 sekundi zaboravi da je pojela pa opet ide na mamac bez obzira koliko je sita. Tako kaže znanost. Bio sam ja ribolovac jednom, sad samo podvodni ribolov prek ljeta jer mi ovo dosadno postalo.

• Sviđa mi se
Reactions: sbcjeceo