Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ne, svi vrhovi su počeli gubiti boju od prejakog svetla. Ima biljki koje fizički neće ispoljiti to da im smeta svetlo, neke pokažu odmah, neke na pola cvetanja..... Govorim iz ličnog iskustva, čak mi se jednom desilo da biljka nema nikakvu potenciju...ima sve po dnevnicima...
Utripovo si me pravo al nije light burn nego previse p zajbo sam se kad sam napravio smjesu i nadodo jos 4ml pk. Vidi se i na ppm povukla je dobru kolicinu popila dobar dio vode i vjerovatno kad je pala voda koncentracija skocila jos vise i izbilo na listovima. Danas cu malo bakterija dodat i vode vratit ce se u normalu
Gnojivo je 4-18-38 i ja sam na to nadodo jos 14-15 neosjeti se puno na ppm al stavio sam previse. Prosli put sam stavljao nakon par dana pa nije bilo puno sad sam stavio na svjezu novu smjesu pa ju je malo prejebalo.
Gledam je danas i mislim da ipak nije light burn nego pregnojavanje bas svi vrhovi su dobili male zute kande cak i dosta donjih grana.
na slikama izgleda sareno al uzivo tamno zelena ,,,
Tako da danas nisam davao gnojivo cisto bakterije sa hormonom rasta malo da se oporavi i da razgrade ako mogu ista.
Ppm bio 650 spustio na 630
Ph bio 6.56 spustio na 6.05 sutra cu gnojivo dat i kvalitetno napravit ph.
Pije i dalje vodu ko prije samo sad planiram mozda da 3 dana sacekam umjesto svako 2 pa da pocnem sa manjkom vode.
Pored toga sve isto par hedova se pocinje spajat al idalje nista wow.
Ppm 750 spustio na 710 malo da probamo jaci ppm.
Ph spustio na 5.45 al narast ce malo jer sam nadodo litar ipo vode.
Danas nisam dizao vodu do vrha mozda trenutno fali 2 litra nego inace.
Pored toga listovi se malo jace secere dosta nizih cvjetova se udebljalo cak i popcorni ne izgledaju lose.
Banan sam malo sa cheta radi promovisanja razgovora o growu pa me nece bit malo haha.
Otkino par listova odma citava kuca zamirisala prsti ljepljivi.volio bi je osisat al sta god podem neisplati se. Fali njoj prostora vise nego sisanja al jbg.
Imam jedan cudan cvjet bas bijel gusto manji je al ko da su se skupile sve dlacice
Ppm 680 spustio na 650 i nadodo 2ml pk( ukupno 6ml u smjesi od pocetka)
Ph 5.4 sa vodom digo na 5.6.
Cvjetovi nisu puno veci ali oko njih je mnogo vise kristala
Par vrhova izgleda ko da je malo naraslo u visinu mozda mi se otkavila kukica ispod budem vidio iduci put.
Miris kad tek otvorim ima neki b3zveze miris nesvida mi se ali kad je malo dirnem osjeti se pravi miris trave iako jos neoajecam nikakav dizel ili neku asociaciju na to meni normalan miris trave
Popila da valja vode kanta je bas lagana. Stra me ispod ovog nivoa ic dobila je litar ipo lakse hrane sad je nivo negdje na sredini.
Fan listovi se fino secere i to je to nista novo danas
With water as their growing media, growers can tailor nutrient solution parameters more specifically. Provoking plant responses such as essential oil production, fruiting and flowering are better manipulated when the substrate can be dialed in. For example, higher exposure of the root zone to atmospheric oxygen can help trigger a plant to increase oil production as a means to conserve water, and can also apply mild root stresses that are often interpreted by the plant as reproductive cues. While higher water levels can cause plants to focus more energy on vegetative production, particularly fan leaves, which in turn speeds transpiration and photosynthetic potential.
evo jedan razlog zasto radit lolipop ispod pola
listovi nemaju skoro pa nikako svjetla i izgubili su svu boju popcorni su na velikim razmacima i veoma su mali. al bez problema sve ispod ovog zutog bi mogo skinut
710 usuo litar ciste vode pao na 590 malo previse sutra nadodam novu.
Ph 5.6 digo na 6.05
Jedan popcorn struno ne znam sto i izgleda na dnu je zivio jedan pauk citavo dno stabiljke je bilo puno paucine. Ocistio par suhih listova sto su pali.
Ovo je najsiri head ne znam jel defekt al izgleda cool
Palo na 620 digo sam sada na 700
Ph5.83 nije se puno mjenjao od jucer.
danas usuo litar ipo gnojiva i mozda casa vode uz to
Hedovi su malo deblji od mog palca malo ko da su se udebljali od proslog puta.
otkino sam par listova i pocela je mirisat malo drugacije lagano ko kad narandu ogulis pa ti prsti mirisu malo baca na to. ali jos uvjek nevidim asociaciju na dizel hahah.
Sa strane je al ima svjetla jednako po citavom boksu. Ovo sjeme je imalo i spiralne listove a ima i jedan head sto mu sve dlacice idu u sredinu blok bijeli samo vidis
Nova hrana danas komplet promjenuto 7L
710ppm ph 5.9
E da si tu malo Loli odradio poskido ove krzljave grane pred cvjetanje i poskido koji list od ovih sto dole u mraku zive gore bi bile samo opasne topčine
Vjerovatno, iako izgleda da neide nista u njih skroz su zuti i nerazvijaju se.
Iduci put lolipop radim.
I sad ovih par glavnih vrhova su bolesni pogotovo glavni vrh kako nije topirana nikad on je najdeblji ima ko saka debel cicak
Neide nista u njih Al nju Kosta hrane i energije samo da to drugi na izvoru isto ko i list u full sjeni koji slabo radi fotosintezu a treba ga hraniti i napajati slj Loli obavezno bar jednu trećinu odozdo sve skinut pa da vidis vecih topova gore da je u zemlji bili bi jos manji topovi