Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
LST i nema neki značaj ako ti vrhovi nisu u istoj visini. Ovako si samo promijenio izgled biljke, količina će ostat ista ko i bez treninga. To se pogotovo odnosi na autose. Znaći svaki vrh svake grane treba da bude iste visine. Odnosno razmak između svjetla i svakog vrha treba da bude isti. To dovodi do jednakih vrhova na kraju, a tako i do maximalne količine te biljke u njenim uslovima rasta.
Al hej, prvi je put, sve ti je oprošteno
ostavi nisi zavrsio strech vjerovatno pa ce se malo rasirit nevjerujem da ti skodi sto si savio i LST se zove sa razlogom low stress veoma tesko moze izazvat da pohermi, ja sam ovaj sad grow u sred cvjetanja i supercropo i skido vrhove i lolipopo nema sta joj nisam radio nije pohermila. jedino ako imas losu genetiku pa nemas srece inace bi trebala podnjet dosta prije nego odluci da nema nade i pocne pravit muske cvjetove
Update dan 46.
Malena dobila novo zalijevanje slavolom, bio bloom, top max i bio grow.
Lst je kakav je, u cvijetanju smo otprilike 7 dana.
Temperatura 25-33 , vlaga 35-50%.
Da čujem mišljenja.
Dan 53., cvijetanje dan 14.
Režim 18/6
Malena dobila novo zalijevanje 5l vode (slavol, bloom, top max i grow).
Temperatura 25-30, vlaga 40-50%
Par rupica na nekoliko listova to se valjda uvukao neki pauk ali ništa strašno.
Da čujem komentare...
Pozdrav ekipa. Prošlo je neko vrijeme od mojeg posljednjeg updatea. U međuvremenu sam malenu morao prebaciti van zbog previsoke temperature u boxu, što je ujedno i utjecalo na nju, ali nije ništa strašno. Bio sam tjedan dana na moru pa je prijatelj zalijevao vodom, a posljednje zalijevanje sam nastavio po tablici.
Lijepo se puni.
Dakle, dan je 81, cvijetanje dan 42.
Jučer je dobila dozu slavola, top maxa, bio blooma i growa na 5l vode.
Uživa vani na dnevnom svjetlu.
Što se tiće trihoma ima da gura još 15-20 dana. Al se bojim da će se buđ dobro raširit za to vrijeme. Na drugoj slici se vidi smeđa boja u dnu heda, na to pripazi. Ako se krene širit sjeci ranije. Bolje ubrat nezrelu s malo buđi, nego zrelu a buđavu
Okej, hvala ti puno. Baš sam bio u panici jer sam ju zapustio malo. Ajde da to izguramo do kraja, nadam se da bude dobrog dima. Za prvi grow ikad bit ću zadovoljan
Update
Dan 85/46
Odlučio sam prestati gnojenjem i zalijao 5l vode s melasom.
Tako ću zalijevati ova nekoliko do kraja.
Da čujem vaša mišljenja o buđu i koliko još treba. Kroz 7 dana bacam trihome pod mikroskop pa javim.