Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Meni nije jasno jel ekipa popadaLa, skontala da growaNJE nije za njih ili ide u tesko poboljsavanje opreme...Aaal da se ovoliko kompletnih setupa prodaje..LUDILO BRALE:..
I dalje aktuelno..
- 250w Komplet (250w HPS *philips*,balast,upaljac,reflektor,sijalicno grlo,kablovi) Sve povezano samo ukljuciti u struju
+ 400w HPS *lucalox*
+ reflektor standardni (Gratis) sto znaci ukupno 2 reflektora
Prodajem HPS žarulju Superplant 600W Dual spectrum, pogodna za vege i cvjetanje. Korištena samo mjesec dana. 150kn. Prodajem i još jednu manju HPS 150w, korištena, 50kn.
Prodajem:
Reflektor HPS 250w: ETI prigusnica 250w, sylvania 250w, PrimaKlima hammered reflektor ---450kn
Reflektor HPS 150w: lampa 150w, prigusnica 150w, hammered reflektor ----250kn
Reflektor HPS 70w-200kn ima improvizirani reflektor od lima....
Sve 3 su koristene. od 250w 4mj,150w1god i 70w 1 god.
Sve 3 u kompletu cijena 700kn, a po komadu ona koja pise...
Zagreb i okolica
Prodajem:
Reflektor HPS 250w: ETI prigusnica 250w, sylvania 250w, PrimaKlima hammered reflektor ---450kn
Reflektor HPS 150w: lampa 150w, prigusnica 150w, hammered reflektor ----250kn
Reflektor HPS 70w-200kn ima improvizirani reflektor od lima....
Sve 3 su koristene. od 250w 4mj,150w1god i 70w 1 god.
Sve 3 u kompletu cijena 700kn, a po komadu ona koja pise...
Zagreb i okolica
Prodajem Chieftec ba 01 Maxi tower kućiste dimenzija cca 60x50x20 korišteno za uzgoj nekada, prilagođeno, kompletno izolirano s svjetlosno i refleksno, djelomično rastavljen, nije u funkciji, treba namontirati reflektor, nabaviti jednu žarulju, i instalirati svjetlosne blokade i filter. Stelath u kompletu sa timerom (digitalni, po izboru, externi sa jednim outletom ili montažni sa tri funkcije.), jedno secret Jardin 36w žaruljom 2700k to dva reflektora za žarulju tih dimenzija, osim toga 5 stripova SMD 5050 LED plavi i crveni za dopunsko osvjetljenje također napajanje pripadajuće 12V 3A, godilo bi jaće ali nemam. Osim toga, sitnice tipa back plate od matične i konektori za stealth, zadnja stranica od napajanja također za prikrivanje stražnje strane i stealth, može se preko njega uvesti struja u kućište. Kućište ima praktična vratašca sa ručkom i ključanicu koja nema ključ ali imam zamjensku ključanicu s ključem koju treba namontirati, nije zahtjevno. Osim toga ne znam više što bih napisao pa ako imate pitanja slobodno. Ibox, cijena 1000kn plus minus, imam još i posude, kablove kojekakve idr, ovisi kako se dogovorimo. Preferiram preuzimanje ili isključivo hpexpress nakon uplate. Hrvatska, ja sam OsBaranj. županija nemam vlastiti prijevoz pa je potrebno doći po kućište ali da otprilike znate kakve su vam opcije.
neke novije slike kučišta nemam, prva je dok je bilo u pogonu sa CFL žaruljama umjesto TCL.
General Hydoponics gnojiva su visoko koncentrirana gnojiva vecinski koristena za hidroponicno uzgajanje, takoder se koriste za uzgoj u svim supstratima (rockwool,coco,dwc,aeroponics,zemlja). Svaka boca je otvorena i gnojiva su koristena u svrhu testiranja kvalitete.
Potroseno cca 120 ml od sva tri tipa gnojiva. Pravilno pohranjivano i odrzavano i kao takvo nezelim da propadne jer zavrsavam sa testiranjem te ga nudim po posebno niskoj i kolicini prilagodenoj cijeni od 100 e. Nalazim se u RH, mogucnost slanja u sve drzave, troskove postarine pokrivam ja.
Prodajem 250w HPS komplet sa cooltubom i ventom 125 ( novo nekoristeno ), prigusnica i propaljivac ( sve spojeno i ispravno ). Zarulja samo isprobana. 250w Phytolite Agro