Prodajem nikad korištene samo isprobane 4x prigušnica 400w + 4 propaljivača radi i na HPS i MH žarulje cjena za sve 130 eur slike u prilogu ([email protected])
Kupujem hitno!!! Hps set 400ww
Može samo balast+žarulja
Poželjnije bi bilo cijeli set sa reflektorom.
HR[/QUOTE
Thebigweed,Imam ja set 400 w ..
Pozdrav ljudi...
Kupujem small grow box 120cm visina, max 160...idealno bi bilo da je manje od 160, treba mi za minigrow, 1-2 biljke. ponude u PM, hvala!
(edit, Srbija samo, radi izbegavanja i cimanja sa carinom i postarinom i ostalih glupavih balkanskih peripetija)
Kupio bih set od 400w (sijalice hps,prigusnicu,starter,grlo e40 i balast) do 70e iz Srbije ?
uu ekstra ekstra cek samo da proverim posto nije za mene nego za drugara ali uzima on sigurnoUpravo sam hteo da okacim reflektor 400w na prodaju , u perfektnom stanju,ne treba nista prispajati i montirati samo ukljuciti u struju,u njemu je Philips-ova Mh 400w sijalica koja ima jos dosta sati rada,na sebi ima kabal 3 metra dugacak,nemcke je proizvodnje. dao bi ti ga i za 65 e..
HPS 600w lampa + ballast + adjust a wing medium - 100eu (radilo 20 dana)
Grow Box 60x60x160 50eu
HR + preferiram trgovinu s poznanicima/prijateljima foruma
prodajem NOV komplet 400w hps (povezan)
400w el.magnetna prigusnica Elektrostart (nemacka)
sijalica 400w hps Osram (nemacka)
starter 400w (neamcka)
sijalicno grlo e40 keramicko
kabl debeli,trozilni i utikac sa zabicom
cena 80e
i NOV komplet 250w hps (povezan)
250w el.magnetna prigusnica Elektrostart (nemacka)
sijalica 250w hps Osram (nemacka)
starter 250w (neamcka)
sijalicno grlo e40 keramicko
kabl debeli,trozilni i utikac sa zabicom
cena 70e
Jos uvek se prodaje, mozda ne odgovorim odmah na poruke cisto da znateNova cena 50E ko voli neka izvoli
prodajem 150W hps philips set sa reflektorom iz hidroponike, sve namontirano samo da se ubode u struju, nisam stigo da odradim bilo sta zbog obaveza a i da mi ne stoji u kutiji tako prodao bih ceo komplet ne koriscen. Cena 60E
Srbija - Kontakt iskljucivo pp.