Evo slike,sve na prodaju + vakumirka,ako je neko raspolozen da formira neku cijenu,bio bih zahvalan.ko uzme sve dogovor,sve se nalazi u BiH.
Ostala vakumirka ,cijena 80 km.
Evo slike,sve na prodaju + vakumirka,ako je neko raspolozen da formira neku cijenu,bio bih zahvalan.ko uzme sve dogovor,sve se nalazi u BiH.
nabavljeno..kupujem hps 150w žarulja,prigušnica,kabel,znači komplet i ventilator koji bi to sve hladio,samo zg
Pozdrav
Prodajem komplet growbox uz važnu napomenu da je samo svetlo odradilo jedan grow a ostatak opreme je nov i nekorišten, kupljen za drugi grow ali nažalost usled obaveza sam sprečen baviti se ovim. Nisam posebno zainteresovan za pojedinačnu prodaju opreme, tako da prednost i mnogo povoljniju cenu dajem onima koji mi se jave za komplet. Moja lokacija je Beograd. Evo i lista opreme:
Šator 120x120x200
Balast i MH/HPS sijalice 400w sa reflektorom i cool tube
CFL sijalica 200w sa grlom i reflektorom
3 ventilatora sa štipaljkom i jedan ventilator fi150
Carbon filter komplet
Waterfarm GHE akvaponski sistem
Pametni nosači za svetla, 3 komada
Ph merač
Po pola litra canna terra i canna flores
Mehanički tajmer, digitalni tajmer i merač temp i vlažnosti
Ponude u inbox
BG
Kolika je povrsina bila u pitanju i koliko biljaka ako nije problem > HvalaNa prodaju 250W komplet (Reflektor, 250W HPS Sijalica, 250W MH Sijalica, 3 PC ventilatora spojenih na jedan adapter, prigušnica, starter, sve povezano!) -1 grow odradjen
Sve za 100 €
koristi privatne poruke, necemo se sad cenjkati na forumuJel bi mogla 2 za 100
Koja je cena bez satora?i dalje na prodaju sve od navedenog...