PowerS....počela sam od sredine jel da? :balls:
Meni je i kupnja bicikla proces koji traje mjesecima ali sam iz nekog razloga mislila da je ovo jednostavno!
Ovako - još nisam odlučila da li ću vani ili unutra. Da bih to odlučila moram znati sve relevantne info. A od sredine teško ...
)
Želim napraviti ulje od pola kile cvjetova (ne znam kako to zovete u slengu) i to mi je točka od koje proizlazi sve ostalo, odn. kako ti kažeš grow box pa onda i sve ostalo.
Znači, ako se odlučim za unutarnju sadnju biljčica treba mi SVE što treba da bih uzgojila pola kile cvjetova. Što točno trebam, pojma nemam i malo se sramim jer vas maltretiram s pitanjima ali zaista (ne želim pucati na socijalu i patetiku) nemam vremena sve čitati da nađem ono što mi treba jer sam solo s klinkama, radim i većinu slobodnog vremena provodim kod svojih roditelja jer im treba pomoć.
Ujutro ću vjerojatno i zaspati na posao....
)
Razgovarala sam s Mrkvicom i dala mi je već neke savjete ali taman kad pomislim da sam jedna problem skinula s vrata, naiđem na drugi. Npr. koja vrsta se sadi u svibnju/maju a da ima visok postotak THC-a? Hebiga! Ili sam samo ja tak' smotana???
Odoh sada...i molim admine ako spamam ili sam se previše odmakla od teme neka mi za početak progledaju kroz prstiće dok se ne ufuram.
I btw, divim vam se ljudi - meni sve to izgleda tako komplicirao. Stupidna plavuša! XD