Kupio bi sve zajednoZanima me, javi mi ako nije prodano pa se mozemo dog dalje...
Kupujem box u kompletu po mogucnosti ili lampe, sto veci to meni bolje,iz hrvatske sam, istarska i primorsko goranska zupanija
Kupio bi sve zajednoZanima me, javi mi ako nije prodano pa se mozemo dog dalje...
Kupujem SILENT ventilaciju 125mm. HITNOO.
Ako mozes da sacekas da zavrsim grow sa Easy Grow S600 prodao bi jer hocu da probam optic cob 1.mozes istovremeno da vidis kako sljaka kod mene u dnevnik Sensi Amnesia.Vladomar. Ne mogu da pisem poruke. Napisi mi u poruci odakle si i koja je cena panela.
Pozdrav. Zanima me da li se koristi u auto pot sistemu?E ovako, prodajem HESI HYDRO liniju, kupljena greskom i pakovanja su NEOTVORENA! U setu se nalazi:
Hydro Growth 1l
Hydro Bloom 1l
Root Complex 0.5l
PK 13/14 0.5l
Sve je iz Hidroponike. Napominjem da se sve prodaje u KOMPLETU i ne interesuje me slanje odvojeno.
Kostalo me je preko 4500 din, ide sve za 2500din !!!
Receno mi je da moze i da se koristi za soil varijantu ali ja ne mogu da se zezam s time, pa ko voli neka proba i tako, samo da se nadje pravi odnos.
Ko nije zakljucio iz teksta do sad, radi se o SRB, i saljem kurirom pouzecem.
Pogledajte prilog 332406Pogledajte prilog 332407
Otislo sveProdajem višak:
2 LED panela CASTNOO, full spectrum, deklarirani na 400w, novi tj, ne koristeni. Dolaze sa kablovima i hangerima. (Dobiveni u kompezaciji)
Cool tube 125x490 sa grlom i nekih 180 cm silikonski oplastenog kabela, 3x1.5 kvadrata. (odrađen 1 grow).
HPS SET 250W, AGRO SYLVANIA.
U setu prigusnica, reflektor, silikonski kabeli, MH zarulja 250W. Set je odradija 20 tak dana vege. Uz set dajem 250W full spectrum SYLVANIA novu zarulju.
Visak mi je, cijenu mi je blesavo određivat, al sve dajem u pola cijene neg je placeno ili zamjena za nesto od opreme sta bi moga koristit.
Ciao. Jesi li prodao panel ili je jos uvek dostupan? Pozdrav BKProdajem polovan LED Panel COB 400W Sunblast. 100e .Samo Srb.