Prodajem Single cob 55w citizen clu048 1212 3500k svjetla.. Imam 3 kom ..
Bump Sva 3 svjetla skupa POKLANJAM ZA 1000KN..
Bump Sva 3 svjetla skupa POKLANJAM ZA 1000KN..
Kakav to ref.trebaš?imam CTza 250w žarulju,125*300mm,javi mi u priv.por.Kupujem reflektor Zagreb grlo e40 ak ima ko viska da ne placam pdv
Prodajem kompletirani Box 100x100x200/400w
Cijena 1500kn
Hrvatska!!
Za ostale informacije i dogovor na P.M.
Može slike?,može u pp.ili tu,dá jih okačiš, interesiran sám!prodajem 2 cxb3590 3500k coba sa drajverima i hladjenjem - sve zajedno 60e
kupujem grow box da je oko 50x50 ili 60x60
srbija
imam ja nekaj sam da dojdem doma pa ti se javim.Kupujem reflektor Zagreb grlo e40 ak ima ko viska da ne placam pdv
Ako nekom treba poklanjamHps250 ,žarulja, prigušnica, reflektor i CT 125, plug&play, 250kn., Hrv.
Još stoji ponuda?Pirate box 1x1 400w dual spectrum,prigusnica,reflektor,turbina,filter...uglavnom sve samo ukljuci u uticnicu i growaj..odraden jedan grow....prodajem za 200e ili mijenjam za 2 saranska stapa i masinice...istra
Edit
I 4 pota od 20l dajem
Plačate samo poštarinu(samo Hrv).
HPS 12 komada 250 W 2000 K
Ma bravo,ni ja nisam skonto ,što u glavi klikeri ne udaraju meni...ili...Saljite policiji svoje kucne adrese. Koja je poanta trazit adresu a ni ne odgovarat na privat? Admini?
Ne čitaj,O.B.J.A.V.L.J.U.J!pa če da ti otvorí PP...izvini,što ti tako napišem (yachii),adminu-opozori me ak grešim,al mislim da sam tu u pravu,srečom,pa če još 4-5mes.sez. za OUTdoor ... lol...nemoj tako ozbiljno shvatit(y,..ii)…?vazi?pozz✌️jel blizu ZG-a i jel moguce pokupit jednu onako bez upoznavanja ( ne zelim znat tko si a i nisam siguran dali zelim svoj indetitet otkrit ljudima , malo me strah uz sve ove "plavce" koji vrše represiju nad nama siromasima dok pravi kriminalci pljackaju milione iz drzave ....
ako je placam kavu a i dovoljna mi je samo jedna zarulja ( i mozda koji savjet ) ....
@EDIT zao mi je Vladomar ali nazalost ne mogu odgovoriti na PP ( meni koji vecinom citam 20 postova izgleda daleko nedostižno ) ali hvala na info.
Sylvania ,Hyundai 400 MH ,jedna Philips HPS poklonjeno.Pozdrav ekipa, LED tehnologija nas gazi,ovak sve ovo navedeno poklanjam,pa nek se jave oni kojima je fakat potrebno.Plačate samo poštarinu(samo Hrv).
HPS 12 komada 250 W 2000 K -nekorišteno, ja isto dobil nikad čul za firmu ,a i spektar mi je čudan
2 X Philips HPS 250W- nekorišteno
Hyundai 400 W MH radila 4 growa
Pogledajte prilog 309610
Pogledajte prilog 309611
Jel taj ct prodanKakav to ref.trebaš?imam CTza 250w žarulju,125*300mm,javi mi u priv.por.
Pogodno15€
Nije,jel zanima?idem upp.Jel taj ct prodan