Na prodaju dva digitalna LUMATEK balasta oba se prodaju u kompletu i cena je 90e.Lokacija Pancevo,Srbija.
Koja je cijena bez sijalice?Balast Digistar 600.
60e a sa sijalicom bih ga dao i za 80eKoja je cijena bez sijalice?
koliko novaca,pionir!?Imam digitalni lumatek 660w radio 6meseci
imas balast za tu sijalicu?Prodajem:
Dva panela diy izrade citizen clu048 1212 na driveru HLG 185H-C1050A Pogledajte prilog 284043250 E
Grow box 150x150x200 60e
Ventilator VK 150 protoka 630m³/h sa termometrom i potenciometrom 90e
Hps 600w sunmaster dualspectrum sa cooltube batwing 125x500 60e
Sva oprema je radila celih 35 dana , na forumu ima mojih postova kad sam se konsultovao sa nasim clanovima oko kupovine , imam i racune.
Ukoliko neko zeli sve ovo da kupi cena je 350e i dobija svu sitnu opremu merace,tajmere ,nosace reflekora itd
Srbija
obnavljam oglase, pa cu obnovit i na njuškalu šta imam, ima tamo moj kontakt, pa šibni poruku ili šta stavit cu i mail, mislim da tu nesmijem....
ili dok skupim postova, nije mi hica....
imam i ovo, to ne mislim slat poštom, dam nekom za 20kn, mislim to nije neka stvar, ali može se iskoristit konstrukcija za diy ili šta
s tim da sam ja plave ledice zamijnio sa ful spectar , i stavio veči driver, tako da je više za dodatak kod cvijetanja, al dal pomaže ko će ga znat, pa valda nešto pomaže haha
evo i nešto hladnjaka i alu ploča za diy, ploče su 140cm duge, široke 12 na početku i sužuju se prema kraju do mislim 10cm, debele 5mm
hladnjaci ko hladnjaci ima svakakvih
cijena po dogovoru, al da nije manja od otkupne na otpadu
evo slika hladnjaka i reflektora raznih
da nije strašno 14 postova, ja napravim 5 , modovi mi spoje u 2 hahahahah,
na svim drugim forumima je 10 postova za PM, na poker forumu je bilo tolko love u igri, i scamova u vrijednosti dobrih auta, stvari koje ovdje nisu ni blizu, pa nije bilo tak rigorozno, znam jer sam tam visio non stop, imo soma i po postova , al ajde bilo je i escrowa pa malo mijenja stvar, al opet, ma nebitno, poanta da ja ovdije ne skupim za Pm nikad hahahah
pito sam modove da otključaju al izgleda nikaj od toga, hebat ga, nema veze
Prodajem Homebox evolution q80 u dobrom stanju. Cijena 500kn Zg, kupite osobno ne saljem postom.
Moze i svjetlo za taj box 2x samsung lm301b 3500k 70w i 2x osram system250 2700k 70w sa pripadajucima meanwell driverima 100€.
sva pitanja inbox