Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kupujem sator dimenzija 40x40x120 ili 60x60x160 ili nesto između toga. Također mi je potrebna i rasvjeta, ako imate odgovarajuci HPS, reflektor i prigusnicu sa starterom, slobodno ponudite u PM.
Unaprijed zahvaljujem!
Prodaje se box ormar prigodan za stanove,sobe(iveral crni)..150*50*90 sa svim potrebnim.za svjetlo ima 2 hansa od 100 ili hps 250 sa cooltubom..vent,filter..mozete pogledat slike u dnevniku.. sveukupno odradilo 3 growa..zainteresirani posaljite poruku..
Koliko je koriscen i koja je cena? Da li saljes u Srbiju? Ukoliko neko prodaje LED panele 300W - 450W saljite p.p. u inbox bez obzira na marku, i bitno je da je malo koriscen.
- Homebox Ambient 80x80x160 (sivi)
- Manrose mf100s 180-240 m3/h turbinu, ultra tiha
- CAN filter 360 m3/h
- 3m alu flex cijevi fi 100mm
- 1m ISO zvučne cijevi fi 100mm
- Box Ventilator (nov, neotvoren)
- Autopot Tank 47L sa pripadajućom opremom i ventilima
- Easy To Go aquavalve kit sa pripadajućom opremom
- Garland Tray 60x60x12cm
- Crawfish 3500 zračna pumpa sa 2 izlaza 144 l/h i ventilima
- 4 x Ercole tegle 9.6L
- 4 x AirPot 3L
- Meanwell HLG-240h-c1750A (250+w)
- 4 x CREE cxb3590 3000k BD 90cri(zadnji bin)
- lanci i kukice za postavljanje u kompletu
- Guanokalong Complete Mix zemlja 45L
- Guanokalon Black peleti 1kg
- Glisten 2 x 2L pakovanje
- Perlit 10L
- Zeolit 2 x 1L
- Kokos 10L
- BioTabs Bactrex 50g
- MycoTerra Pandora 50g
- Mikoriza pakovanje
- 4x kokos kockice za klijanje sa mini propagatorom
- sve novo i neotvoreno
- Guanokalong Grow 1L
- Guanokalong Bloom 1L
- Guanokalong K2 BatBoost 1L
- Boom Boom Spray 100ml
- Rapunzel melasa
- otvoreno
- svega dovoljno za min 4 growa
- 2x produžni kabel
- 3x analogni timer
- 2x škarice za berbu
- lopatice grabljice pizdarijice
- sve ostalo potrebno za uzgoj, nešto i gratis za brži početak if you know what i mean
- Upute za korištenje svega po potrebi
Kvalitetna i očuvana oprema, sve u svojim originalnim kutijama i zapakirano, prodajem radi nemogućnosti daljnjeg uzgoja
Poklanjam Ikeja Pax ormar napravljen za growbox.
Mjere: 50cm * 60cm * 220cm
Rupa 100mm za ventilaciju postoji takodjer i otovri na dnu za podtlak.
Nalazim se u Austriji.
Poslat cu vam ormar samo platite postarinu (neznam dali bi se isplatilo).
Pozdrav ljudi, da li ima neko iz Sarajeva ko prodaje CFL sijalice ili zna negdje gdje se mogu kupiti. Treba mi 6 komada 23W 3000K i 2 komada 6500K 23W?
Također ako neko ima manji grow box može i PC na prodaju neka se javi
Ako je netko zainteresiran prodajem Ascent Da Vinci, kupljen prije godinu dana, radi kao i prvog dana,puklo mi samo jedno stakalce, ali imam drugo i to se može posebno naručiti za neku siću. Razlog prodaje što ćešće rokam na pljugu nego na vejp. Zainteresirani u inbox,pošaljem i slike ako treba! 900 hrvatskih novaca.
250W HPS Zarulju za cvijet sa odgovarajucim refletorom i Vorschaltgerätom (hebiga mislim da je kontrolni uredaj na nasim ili napajanje/ nadam se da znate sta mislim, ono sto treba da upali zarulju
Poklanjam, treba samo da platite putne troskove iz austrije do vas (ako se isplati pojma nemam).
Eto, meni je visak a mozda nekome pomogne Uzivajte ljudi
(takodjer jos uz to dva ikea ormara 1x 100x60x200; 1x 60x50x200; postavljeno sve za grow)
2 prigusnice 250w(MH/HPS, jedna je nova)
2 upaljaca (startera)
2 grla e40
2 HPS sijalice Philips 250w (jedna nova, druga odradila 1 grow)
prateci kablovi (mogu da spojim sve, nije problem)
i to bi zajedno iznelo 40 evra, a ukoliko ide posebno, onda je 25 evrica za set...
Prodajem LED lampu MarsHidro MARS II 1200w....lampa radila svega mjesec dana,ko nova....cijena 1700kn
Prigušnica Lumatek Dimmable 600w ....radila 2 mjeseca...800kn
LED lampa PopularGrow 300W Full Spectrum - 300kn
Reflektor Adjust a Wings Avenger Medium + Super Spreader - 500kn
Prodajem praktički novu opremu, zapakiranu. Sator 1*1*2 , balast 400w , hps 400w, cooltube , aksijalni ventilator protoka 330m/h . osijek i okolica cijena 1800 nije fiksna , slike u inbox ajmo da se to proda ljudi nekorišteno novo ajmooo