Prodajem dva grow box-a,100*100*200 i 80*80*160, sa svom opremom, cool tube 125*500, carbon filterom 125*250, 4 sijalice od 400w.. radile mesec dana, kao i sijalice od 600w 5 komada, skoro nove. 4 turbine od 125mm, 2 ventilatora od 100m, tajmere, merace temperature i vlage bez da se otvaraju box- evi sa sondama! Apsolutno sve za unutrasnju uzgoj, sakaije nove 5 kom, canna od 50 l dzak zemlje nov. Hranu Advanced Nutrients ceo program od litre, od 500ml i 250 ml, ave sto ima ovaj proizodjac to imam, kao I Hesi i Canna hranu.. hrana je maltene nova i skoro nije koriscena. Sve sto ima u Hidrofonici da se kupi imam. Imam i digitalni balast podesiv i nov od 400 w kao i magnetni od 400w, 2 ph metra, ec metar i sve ostalo, kao sto su tecnosti za spustanje i dizanje ph vode plus imam i za kloniranje rasada tecnosti. Znaci za 2 potpuno funkcionalana grow boxa vam fali jedna lampa ili cool tube. Cena za sve je 600evra i ne prodajem nista pojedinacno. Potrebna vam je dobra volja i mesto samo sve ostalo imam da prodam. Od prosle godine se ne bavim time i to je razlog prodaje.imam cak i alu creva od 125mn, znaci sve bukvalno... Sretna kupovina ozbiljnim uzgajivacima!