Zato sam i napisao da se ne bi jos netko zaje...ako se sta promjeni ja cu se ispricat doticnomAli dobro je znati za "postenje"gospodina @fcinter
Zato sam i napisao da se ne bi jos netko zaje...ako se sta promjeni ja cu se ispricat doticnomAli dobro je znati za "postenje"gospodina @fcinter
Prodajem Hesi soil kit. Korisceni su TNT, Root i PowerZym za jedno zalivanje 4 biljke (Root je koriscen i 2 puta pre toga). Nacrtao sam linije na flasama kako bi se videlo koliko je cega potroseno.
Takodje prodajem dva CFL kompleta(sijalica i reflektor sa kablom) od 250W plavi(6500°K) spektar. Kupljeno u ***********, oba kompleta su koriscena po jedan grow za vege.
Cena za Hesi Kit 35€, ista cena i za jedan CFL komplet. Sve se nalazi u Beogradu.
Pogledajte prilog 134627 Pogledajte prilog 134626
prodajem filter,koriscen nesto sitno..ko nov
Carbon Filter φ125x600
4000din.
preuzimanje u beogradu ili slanje postom
takodje prodajem:
SunMaster Magnetni Balast 600W Power Pack
nova novcijata,ne otpakovana,orginal kutija..cena 53e..u radnjama je 73e.
prodajem filter,koriscen nesto sitno..ko nov
Carbon Filter φ125x600
4000din.
preuzimanje u beogradu ili slanje postom
takodje prodajem:
SunMaster Magnetni Balast 600W Power Pack
nova novcijata,ne otpakovana,orginal kutija..cena 53e..u radnjama je 73e.
Cena 250e srbijaProdajem grow box komplet
Šator 150x150x200
Hps komplet 1000w,reflektor,cool tube,easy roller x2,metalni kanalni ventilator fi150,mini turbo ventilator fi125,karbon filter,termohigrometar,tajmer,ph metar,aluflex creva,saksije od 18l 10kom + 10 male za klijanje
Ceo komplet iz hidroponike
Digitalni ph merac,sva potrebna hemija(ph + i -,hemija za vege i cvetanje..sve je puno)
Cena 300e
Prodajem LED CREE COB CXA2530 2700k 2x i Mean Well driver LPC-100-1400 36-72V 1400ma spojeno i sljaka. 50€
dalo bi se dogovoriti oko cijene.
Uplata ide preko hempatie ako je moguće, trebam nešto naručiti, ili osobno preuzimanje. Os-baranjska županija.
Prodajem i Pc grow box bez timera, rasvjete posuda isl. Cijena 30€ moguće dogovoriti povoljnu dostavu.