Sve je manje više ok, ali meni se ovo sivilo nikako ne sviđa. A smajlići su kao retardirani. Ova dva kao da su sa one vrisak slike. Hahahaahaha...
Super novi izgled foruma jedino na mobitelu mi se ne prikazuju obavjesti i poruke kad povucem fefresh mi dođu na sec i nestanu opet al sredit ce se to vjerujem bravo za novi look foruma
Super dobra foraKlizni prstom u desno, poruke i notifikacije su malo van ostatka foruma, to je jedini nedostatak što se tiče mobitela. Ili okreni mob vodoravno, onda problema nema.
Udem u nove postove,otvaram dnevnike ne znajuci ko prije koji clan je postao,samo dan i sat..na kraju udem u 9 dnevnika gdje isti clan zeli srecu..To mi se ne svida.Volio bi da mi netko objasni ako grijesim...dali se moze staviti opcija da se vidi koji clan posta..jer vecinom citam postove meni zanimljivih clanova..Jedino ako sam ja sa moba to negdje propustio..
Naime na mobitelu(Samsung A5) kada udem u "novi postovi"ne vidi mi se npr ime clana.Recimo sada sam na kompu i odmah sam vidio da je @Sensi Star postao u temi i otvorio temu da vidim sta je pisao.A preko moba ne vidim ko je postao vec samo dan i sat pa tako moram otvarati svaki post da vidim ko je postao..Otvorio devet dnevnika sa "sretno"od istog clana,a nebi da sam znao ko je postao u temi koja me zanimaNisam bas najbolje razumio problem.