Dragi ljudi,
Pozdrav svima prije svega, ali ja mooooram znači ja mooooram da se izjadim koliko sam se izhebao bezveze, ne vjerujem...
Znači napravio sam barem 3 računa na forumu i kad mi dodje ono da je poslat aktivacioni kod, ja udjem u mail nema toga nigdje i bog!
Ni u inboxu ni u spamu nit igdje. Odmah na startu da objasnim, da me pogrešno ne shvatite, ja sam najveći debil kojeg poznajem jer 2 dana to pravim i ne ide, da bih pronašao da je nešto do tog mrtvog hotmaila i tako da sam napravio taj gmail i eto... HALELUJAAH!!
Mislio sam da je nešto do foruma, ali eto...
Nisam mogao da podnesem to da ne mogu da otvorim sve te super slike, kako vaših uspješno uzgojenih ljubimaca, tako i ostalih bitnih i edukativnih informacija. Ima nas svakakvih ali uglavnom da ne tušim, veoma mi je drago što sam se
napokon
pridružio i nadam se da ću isrpiti dosta znanja i iskustva. Već sam dosta toga pročitao ali je to samo 'spit in the ocean' spram ogromnog sadržaja foruma.
Super ste raja, vidim na osnovu ovih dnevnika da mnogo dobro growate i srećan grow naravno i ove sezone
Meni će na neki način ove godine biti prvi grow, imam neke domaje seeds i još sam u fazi pripremanja svega...
Imao sam neke mizerne pokušaje prije, znači Bože sačuvaj.
Uglavnom, pozdrav svima eto i sa srećom, drago mi je što sam se pridružio u pravo vrijeme na vrijeme, a i bilo je i vrijeme huhaha