Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

sbcjeceo

Aktivan Član
09.12.2013
673
716
113
015
Pominjan je radio na prethodnoj stranici, i meni je isto pisalo forbidden sad, samo ima jedna razlika sto meni radio nikad nije radio :D

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.428
8.779
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Tražilica ne prepoznaje riječi dužine tri slova, npr. FIM. Da li ima riješenja?

Updejtovao sam napredni search i sada prihvata troslovne rijeci i pretraga bi trebalo da je naprednija. Ukoliko forum pocne da steka u bilo koje pogledu javite.

Pominjan je radio na prethodnoj stranici, i meni je isto pisalo forbidden sad, samo ima jedna razlika sto meni radio nikad nije radio :D

Na kojem si browseru i operativnom sistemu? Moras da odobris content da ti ide preko https-a? Da nisi na Toru mozda?

• Sviđa mi se
Reactions: RAOZA. and baobab

sbcjeceo

Aktivan Član
09.12.2013
673
716
113
015
_2016-04-11_15-59-54.png Google chrome, windows 7 ultimate, pise mi sta trenutno ide na programu i to je to :D Ovo izadje kad kliknem na radio tamo u temama a ovaj desno nista samo ga kao pustim ali ne cuje se nista :D

Meskalito

Panamamama
Urednik
Moderator
08.10.2008
976
1.574
163
Sto se chata tiche , pre je moglo da se vidi ko je sve tu , dok sad svi koji su oznacili sebe nevidljivim ne mogu da se vide na chatu . Znaci bil ko moze da dodje i da gledi sta mi radimo a da nismo svesni prisustva .
Ako je moguce da se vrati ko sto je bilo , molicu fino ;)

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
@Vutragenjo
genjo, daj molim te probijeni rijec "odgovori" u "citiraj". Ekipa koja koristi ponajvise mobitele konstantno citira postove jer lijepo pise "odgovori" ispod svakog posta. I malo je tesko za shvatit da ne smiju stisnut "odgovori" nego da moraju scrollat do dna pa napisat normalno post bez citiranja.

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.182
398
43
Tacna
To sam i ja skužio kod mnogo novih, većinom klikaju na odgovori zapravo neznajući da citiraju, duplaju tekst. Istina da zbunjuje malo ta tipka, vjerovatno ni nescrolaju do dna, vide to "odgovori" pa automatski kliknu. Bolje da piše citiraj ;)

• Sviđa mi se
Reactions: Stipe

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.438
298
109
The Mighty Jungle
odlicno zapazanje stipe, slazem se u potpunosti.. nekima je ovo prvi susret s nekim forumom (kao i meni nekad davno) i neznaju se ljudi snaci pa stiscu tu tipku, onda ulijecu moderatori i ostala ekipa sa komentarima "ne treba citat kad odg ispod posta" a lijepo na tipci pise "odgovori" :)

• Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.