radi preko http://postimage.org ,radikanabis_kid je napisao(la):Meni se ne mogu prikazat smajlovi..i da,jedino ovako mogu stavit sliku.
Ista stvar i kod mene...PowerSeed je napisao(la):kad odgovorim na naku temu ne vidim odgovor dok ne uradim reload strane?
nekad radi ok,nekad neePowerSeed je napisao(la):kad odgovorim na naku temu ne vidim odgovor dok ne uradim reload strane?
Saznao sam zasto. Vjerojatno si kod prvog login-a stavila "Zapamti me". Ja to do sad nisam ostavio i dok sam se odlogirao sve je bilo ok. Sad kad sam stavio tu kvacicu na "Zapamti me", sad i nakon odjave sam ulogiran.... Neznam kako vratiti na staro stanje!zlavjestica je napisao(la):da...evo...isprobala sam..i opet se ponovilo...a definitivno sam se odlogirala..
dodushe...sada kada sam za probu to napravila, logirala sam se kao anonimno...da vidim ima li ikakve razlike..
kako god...nakon cca 1-2 sata sam ponovno otvorila stranicu vutre....i bila sam logirana..
to mi se nikako ne svidja...dali to znachi da nam se lakshe mozhe uchi u trag-ako smo toliko dugo log on...
hmmm....