jel??? a kako mi sto nemamo rl frendove ovde?onda saznam odje da ne radi..
ma ok je jednom... ali ja dobih jos 5 komadaTako da sada svima njima treba RUCNO poslati confirmation email (ima ih bas bas dosta).
OMG!O opciji "pretraga" da i ne govorim...
Ako nešto tražim na tuđem kompu npr.,dakle ne prijavljen,onda u gugl kucam pojam i vutra na kraju.
DobarNe mora se nužno maznuti nečiji komp, zar ne?
...plaču što privatne poruke ne mogu slati bez 20 postova...ti bi revoluciju?Treba sve nove članove ostaviti neko vrijeme u limbu neaktivacije, pa da vidiš...
...plaču što privatne poruke ne mogu slati bez 20 postova...ti bi revoluciju?
Hvala na linku za aktivaciju, konačno! Bilo je pomalo sumorno, kao u nekom limbu: možeš čitati ali ne i otvarati veće fotke, ne možeš pisati postove, ne možeš slati poruke, nitko te ne čuje i ne vidi, a ti bi baš pažljivije pogledao neku fotku ili se nekome obratio... O opciji "pretraga" da i ne govorim... Sad je super.
A jel? Pa kako je onda moguće da sam nakon nekoliko mjeseci klikanja "pošalji ponovo aktivacijski mail" i slanja poruka preko "kontakt" formulara iznenada dobio mail s linkom za aktivaciju (čak dva)? Mislim, nisam ništa drugačije radio nego prije, a ipak mi je iznenada došao mail...Ja nisam aktivirao tvoj nalog. Mislim da cak necu rucno nego cu poslati email svima koji nisu verifikovani da kliknu na link da se opet verifikuju.
Hm, interesantno... Evo materijala za paranoje.Da, hocu da kazem da nisam rucno jos nista uradio sam par testova. Mozda je @PowerSeed ?
Mozda je sistem sam odradio zakasnjele emaile moram provjeriti pa javljam to bi bilo super.