Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nasao sta nije u redu. Google je skroz poglupio. Doors of perception je imao potpis na kome je vukao smajli od planetsmilies.com i zato je na svakoj stranici gdje je njegov potpis pravio probleme. uklonio sam taj smajli pa javite ako opet bde problema. Glupost da zbog male slikice chrome ne da pristup. Kao sto rekoh prije koristite firefox
Ako pogledas te linkovie vidjeces da se nalaze u folderu "forum" koji ne postoji vec godinama. Ne znam gdje si nasao te linkovi ali zastarjeli te ih sistem vraca na root sajta kao sto bi trebalo.
E posto se logujem sa mobilnog i ne vidim ko je sve moderator a mozda sam i promasio mesto za ovo pitanje ali sve jedno pitacu ovde pa neka posle mod obrise dakle ja sam brend izbacili ste me tj banovali zbog necega e ja vas lepo zamoljavam da mi vratite stari nik brend jel moze?neka stariji moderatori procitaju jer me oni poznaju za razliku od klinaca koji su me i izbacili.Hvala