Prijatelju melasa je nešto najbolje za tu cijenu što možeš dati biljkama...tj. ne daješ je biljkama nego bakterijama u zemlji, melasa je nešto kao proteinski shake za bakterije tako je nekako gospodin iz guanokalonga to objasnio...a s druge strane par žlica melase tokom growa će se pobrinut da ti biljka ima mikronutrijenata na izbor i da joj ničega neće nedostajati...i pred kraj povećava proizvodnju terpena u biljci
Popriličan broj organskih gnojiva ti je baziran na melasi, npr. guanokalong grow i bloom je uglavnom melasa s nekim dodacima, orgatrex iz biotabsa je vinska melasa ako se ne varam, mislim da sam čitao i da su neke komponente biobizza bazirane isto na melasi, ne znam za bio cannu vrlo vjerovatno isto ima komponenti koji sadrže melasu
Popriličan broj organskih gnojiva ti je baziran na melasi, npr. guanokalong grow i bloom je uglavnom melasa s nekim dodacima, orgatrex iz biotabsa je vinska melasa ako se ne varam, mislim da sam čitao i da su neke komponente biobizza bazirane isto na melasi, ne znam za bio cannu vrlo vjerovatno isto ima komponenti koji sadrže melasu