Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
To znači da nema veze sa cvećem, cvetanjem, belim nitima...itd. Niti se dlake pojavljuju iz stipula. To je praktično deo lisnog sadržaja biljke...nego, kažeš 100% si siguran da nije muško na osnovu vizuelno-autosugestivno-metafizičkog osećaja da je u pitanju cura. Vidiš, ja na osnovu istih tih osećaja, mislim da je dečko... ali bih zaista želeo da za par dana vidiš prave bele dlačice, koje se vide i na fotokama.
@Hemuli123 još na prošloj stranici si dobio odgovor od mene i barbe da se spol ne vidi još.
Napisala sam ti i da se radi o stipulama.
Dovoljno je bilo u tražilicu upisati pojam i dobiješ odgovor.
Ovako imamo dve stranice bespotrebnog spama
Malo se još strpi i spol će se pokazati,pa dođi onda sa novim slikama
Zato sam mu ja postao kako nebi doslo do jos tri stranice prepucavanja oko misljenja ekipe koje je on pitao za misljenje.Zato sam sa nekim prije par dana vodio raspravu.Pa ako nesto neznas ili imas problem prvo sa educiraj malo pa onda ako nisi shvatio pitaj.Tako sebi olaksas jer si nesto naucio,a mozda neces morati postavljati pitanje pa samim time ponavljati temu.