Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svima.Molim ako mozete da mi kazete da li imam cure ili...U pitanju su Auto Northern Light 6 kom ,stare +/-25 dana,drzim ih na 18/6 na 600 w hps.Ne znam da li je jos rano za odredjivanje pola.,pa Vas molim da pogledate slike.Jedino sto nisam zapamtio kojim redom sam slikao,koja je koja,ali u svakom slucaju interesuje me vase misljenje.Hvala.
Ove sa bijelim dlacicama, kao na prve dvije slike su cure. Neke nisu jos pokazale spol, al trebale bi bit cure posto je brendirano sjeme.
Sve ok za sada..... ostalima ces potvrdit spol kroz par dana.
Pozdrav svim growerima...prvi put pisem na forumu a tu sam nekih godinu dana.Ako bi neko od iskusnijih mogao da podeli svoje znanje samnom..Vecno zahvalan
Ne moras me citirati drug, jer pises odmah posle moje poruke, a to se sigurno odnosi na mene
Po meni bi samo ta sa poslednje slike mogla biti zenkica, ali ne vidi se dobro da li je to calyx ili mudo, prve cetiri slike mudonja 99%
Izvinite na losoj slikici ali pusem da ne moram ponovo se vracat slikat....
Ove dvije bombice sto se vide... jedna taman na vrhu mog kaziprsta, a druga malo ispod palca vidi se kao da ovaj zeleni listic ide iz nje...
Poskidah ih vec par... lici mi na muda, ili cak kao na ono oko sjemenke kao...
A do sad bas ful fino sve bilo... hermic ili ipak nije? Ili picim nazad ponovo da slikam...
Nisam ziher jer mi to se cini kao da pistile idu iz toga... pa sad vise ne znam nikaj...