soribsto nisam objavio zajedno. Ista je biljka na obadvije slike!Pogledajte prilog 30628 Sta je ovo?jel pokazala spol?
Ako ima ko tu da mi kaze nesto o ovoj zadnjoj slicisoribsto nisam objavio zajedno. Ista je biljka na obadvije slike!Pogledajte prilog 30629
Ako ima ko tu da mi kaze nesto o ovoj zadnjoj slici
7. Ne budite nestrpljivi
Ne budite nestrpljivi! Postoji velika mogućnost da odmah po postovanju dobijete odgovor, ali će često proći i više dana pre nego što se pojavi neko ko zna pravi odgovor. Ne ponavljajte poruku u toku nekoliko dana ukoliko vidite da Vam niko ne odgovara. Dozvoljeno je ponoviti istu poruku tek posle dve nedelje, i to odgovorom na tu istu temu za koju nije dat pravi odgovor.
Morat ces ekipi malo bolje slike dati, mozda netko i ugleda nesto, ali sumnjam da ce biti siguran
Zasto se tako sjaji? :S
P.S. Pod bolje mislim izbliza
Od cega su ove bijele tockice po listovima? Mislim da imas problema sa Spider mitesima (Crveni pauk)
Imas o njima vise ovdje: https://www.vutra.org/threads/koprivina-grinja-crveni-pauk-spider-mites.11320/
meni lici pre na novu granu nego na pistilu, ajd sretno i da bude cura
Pogledajte prilog 30940
hvala za povratni info, al znam da sam u pravu, da sam sumnjao ne bih nista ni pisaoPowerSeed u pravu si, grana je