Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
fala power neznam ni ja sta se tripujen lud san , nego sam ima scene prinosio sam box i male sa lokacije na lokaciju , skinio koji list u cvitanju i tako pa me paranoja šiba a i prvi put growam pa nemam bas iskustva u praksi
kada moze da se prepozna da li je muska ili zenska biljka tj kad krece cvetanje?......prvi put sam zasadio.....imam tri biljke u jednoj saksiji pa sam mislio ako se pojavi muzjak samo njega da odstranim....u sustini vidim da su dve iste a jedna malo drugacija.....stare su oko mesec dana i bile su mi u sobi a sad su napolju vec oko 10 dana....
ljudi moze pitanje,imam jednu biljku mnogo visu od ostalih,i nije bas razgranata kao ostale,al nema onih bukvica a ima one neke niti bijele,pa sad neznam dal je zenka il macho man
heeelp
ne znam sta su bukvice, al ako ima neke "bele niti" moze biti cura, samo bez fotke nema potvrde istog. ako nemas fotke, imas ovde kako izgleda muska a kako zenska pa uporedi i sam zakljuci