Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Drugari, imam 2 pitanja. Pre 3 dana sam prebacio cure na rezim cvetanja, pa me zanima kada mogu ocekivati pojavu po kojoj se prepoznaje pol biljke? I drugo, svi pominjete neki hermic, sta je to?
Spol obično pokaze nakon 7-10 dana..
Hermić, a.k.a. hermafrodit a.k.a. dvospolac...
Zenska biljka prilikom nekog veceg stresa zna izbacit male kesice sa polenom,koje oprase biljku ako ih ne odstranis na vrijeme...
A zna bit uzrokovan genetski..
Ziv bio! Znaci ako vidim hermic (i ako ga prepoznam, jer sam totalni duduk) samo ga isecem ili otkinem?
Sad sam bacio pogled na ovu sliku gore sa puno hermica. Sta se u tom slucaju radi, biljka leti napolje ili?
Sve sam skapirao. Treba samo malo procitati pethodne postove
Pogledaj gore moju sliku u postu..vidi se na racvistu male kesice koje su se otvorile i prah je poispadao i oprasio mi biljke...
Ako vidis nesto slicno tim kesicama,cupaj kesice,a ne biljku...
Malo mi je sumnjiva ova druga slika na kojoj se naziru neka muda,ali ne vidi se dobro.Na glavnom vrhu je sve ok.
Uslikaj malo jasnije ,da vidimo bolje.
No,izgleda ok.
Hvala, biljka je od frenda, bila mi sumljiva pa sam mu predložio da uslikam to pa pitam malo iskusnije ljude.
Zanima me još dali je ona mogla već oprašit drugu ženku koja je bila u boxu s njom..?