Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Poskidao sam sva muska jajašca sa biljke, ali u medjuvremenu druga biljka mi je pokazala da je zenka. Koliko je pametno da ih ostavim zajedno jos koji dan?
Sada sam bolje slikao,
Prva biljka :
I kod drugih biljaka ima tih kao jaja medjutim kod njih se lepo vidi da iz njih izlaze pistile kao kod ove na slici.
Druga biljka:
Kod ove biljke se lošije vidi na slikama ali uživo na nekim tim jajima izlaze pistile ,takodje sam uslikao i ove dlačice što je karakterika ženki ,a bananice nigde nisam video.
Šta misliš Pantagan na ovim slikama?
Gledaj iz jajeta ne moze dlacica da izadje moze samo iz kalixa, e sad ako je tako kao sto kazes i na onoj biljci na prve tri slike imaju samo kalixi sa dlacicama nju ostavi. A ovu sa jajima seci. .. Makar jednu zensku imas.
Videću veceras ponovo ,žao mi je da je secem ako nisam skroz siguran, baš se lepo razvila.Znam razliku izmedju kalix i jajeta mada me buni jer u početku kalix nema pistile pa sam zato u nedoumici.Na nekim granama ima pistila a na nekim nema pa se nadam da nije možda još razvila pistile.Bilo kako bilo hvala na mišljenju.
Evo je ista biljka čak ista grana ,gore ima pistila dole nema