Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

kutije

Aktivan Član
07.07.2011
89
36
18
48
Ima li ko podatak, koliko dugo je biljka sposobna za oplodnju.
Imam u malom boxu jednog hermica, cvjeta sve vec 15 dana, druga biljka tek ce sad da pokaze spol, a cinimi se da je zensko.
Za mi je bacit hermica , i tako.
Ako pregradin box nekon ljepenkon, svjetlo nije problem, neonke su, moze li svejedno doc do oplodnje?

kutije

Aktivan Član
07.07.2011
89
36
18
48
Da, iman ventilatore, mozda ovu curu, da stavin blize ventilatorima, pa pregrada, onda druga biljka, hermic.

06.04.2011
35
4
0
46
Kazu da u prirodi jedan muzjak oprasuje kvadratni kilometar a njihov polen je toliko lagan da ga ima na sve strane.Ako ti zao da je bacis ( i meni bi bilo)Zasto joj onda stalno ne seces tu granu gde ti je pokazao da je posao pogresnim putem.Poz

matia

Aktivan Član
13.04.2011
590
260
83
46
Pozdrav!

Da li su to mala muda ili je još prerano?
Na 12/12 je 6 dana, a druga biljka je već pustila pistile.:banana_dred:

Hvala

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.478
43.633
2.598
na ovoj tvojoj slici se uopće ne vidi kojeg je spola ta biljka, jer je loše kvalitete....a posjekao si ju dan nakon stavljanja slike
uglavnom,ne treba žuriti:),do razvijanja muda prođe ipak malo više,hehe
evo jedan mudonja iz moje bašče:)

matia

Aktivan Član
13.04.2011
590
260
83
46
muško je sto posto. trebao sam slikat glavni vrh prije skidanja, baš se vide muda odnosno muški predcvjetovi.

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.848
44.496
3.198
Bekaa Valley
a da li si prelistao malo gotove dnevnike uzgoja, cisto da pogledas kako to izgleda na kraju, ako ne razjasnis taj detalj bolje nemoj ni saditi

03.01.2012
6
0
0
28
znam brate evo sad sam bas nesto cito i gledo neke slike koje su postavljene i vidio sam i kako izgleda i sta treba brati :)
a imam druga koji je sadio tako da sam pito i njega sve sto treba i tako da mi je objasnio :)

not smoke

Aktivan Član
26.12.2011
766
126
63
42
WhiteWidow123 je napisao(la):
kakva je White Widow ?? vecinom zenski izrastu ili

tarzane zavisi sta uzmes feminized seme su 99% zenke,a regular sta ti bog da

kao sto opel marka auta ima naziv proizvoda vektra

tako sensi seeds ima naziv proizvoda white widow itd ...

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.934
188
39
Negdje na Balkanu
WhiteWidow123 je napisao(la):
kakva je White Widow ?? vecinom zenski izrastu ili

Regular sijeme bilo koje sorte izrastu ili muške ili ženske biljke,jbg kako te sreća posluži
Feminiziranio sijeme također bilo koje vrste (znaći zakljućak je sorta ili vrsta biljke ne utijeće na spol biljke) izrastu 99% ženske biljke
Whitw Widow vidiš frend kako ti stvari na forumu funkcioniraju-ovaj forum je pun informacija,tako da kad hoćeš postaviti pitanje sijeti se da je to pitanje već postavljeno i da postoji odgovor pa ti budi kit i potraži malo po forumu,nemoj me krivo shvatiti uvijek možeš postaviti smisleno pitanje al ovo što si ti pitao je nebuloza,eto novi si ćlan i nemaš pojama o nićemu pa sam ti odgovorio al moraš se malo potruditi i naućiti ono što te zanima.
Zamisli da svaki dan 10 novo reganih ćlanova ispucava takva pitanja kako se sijete,na šta bi ovaj forum lićio? A ovaj iznad tebe Deac što pita koji dijelovi biljke se puše i on treba malo razmisliti šta i kako.
Dobrodošao na forum frend i proćitaj pravila teme itd...

EDIT not smoke u isto vrijeme smo tipkali :)