Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
jest, skidaj ih rucno (ako imas pincetu ili vrtlarske skarice) koliko mozes i uhvatis, mozda se i zaustavi siriti. meni je bila jedna grana pohermila i uspio sam na vrijeme zaustaviti da se ne prosiri na cijelu biljku
Dobar dan forume.. jel mogu znati da je ovo muska biljka? imam dvije supertopirane divljakuse..jedna je izduzenija i nema nikakvog mirisa makar to ne mora biti indikator..a druga mirisi kao luda i malo ima 7 listova vec a '' muska '' ima 5...jel mogu po tome znati dal je il nije?
@Iznoogud tako inace i vidim ali po građi i bud-to-leaf ratio je puno veci od divljakuse #2 a sjeme iz iste sorte, mozda je drugaciji fenotip..tko ce ga znati
Na pocetak bocne grane ima bele pistule i ko jaja. Mislim da je pohermila , al ipak sumlja . Treba neko da potvrdi . Ako ne danas bolje da vidim i napravim slike.
Izvinjavam se ako nisam dovoljno pretrazio, ali sledece me zanima: da li seme zenke oprasene od strane hermosa pored obavezno izdziklja u hermose ili budu sve tri varijante moguce?