Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.661
11.883
356
"No such thing as free lunch" što bi rekli Ameri :D
Ali za znatno manje troškove dobiješ nešto što na ulici nikad nećeš videti...i taj osećaj, to se ne može opisati :) nije stvar samo do kvaliteta, ukusa, izgleda, mirisa...nego tako kad ih gledaš dok rastu, i nekako ti mnogo lepo :)

Dobrodošao, e!

04.10.2023
47
208
33
Pozdrav svima kol'ko vas ima:rolleyes:
Došlo vrijeme da se i ja malo predstavim, ovako se osjećam kao špijun hehe.. Dakle, aktivan sam špijun već evo godinu dana i za to vrijeme sam uspješno uzgojio i ispušio 3 biljke, trenutno dvije pri završetku..Ništa to ne bi bilo ni približno uspješno bez VAS!
Dolazim sa sjeveroistoka BiH, prvi put rođen prije 25 godina, drugi put kad sam vutru probao.. Probao sam je svojom voljom prije 6-7 godina i do dan danas je pušim svojom voljom.. Alkohol mi ne ide nikako, cigare samo kad nema vuje..
Kroz djetinjstvo sam prosao sito i reseto tako da mi je trava jako pomogla da svoje mentalno zdravlje stavim pod kontrolu... Nikad nisam imao "loš" trip kako kažu, bilo je dešavanja svakakvih od ponestajanja zraka do lupanja srca i vizuelnih prikaza ali loše da mi bude kao na alkoholu.. to nikad...
Inače po zanimanju sam medicinski tehničar, možda jednom i psihijatar... Trenutno bez posla u svojoj struci... Jbg takva nam drzava a ja se necu naguzit nikom::sex::
Teški sam hedonista... Volim uživati u životu i masnim hedovima.
Počeo svoj grow... Na ulici trava skupa kao kokain a kvalitetna kao spid... ko voli nek izvoli... Samo VUTRA drage kolege i budite mi pozdravljeni. Voli vas brat:ljubav:

04.10.2023
47
208
33
Hvala @Bizzzo puno na dobrodošlici oficijalnoj
Što se tiče ostajanja...Ja gdje uletim, uletio sam, a u growanje sam uletio srcem teško če me neko odvojit od Marijane, ljubav prema njoj je neopisivaa xD
Šalu na stranu, zivot je zaebana staza ko ce ti ga znat, mozda ispratim koju generaciju na forumu..Sto bi rekli cudni su putevi gospodnji... A da će bit growa, bit ćeee sve je spremno samo morat ću da preskočim zimu dok sve ne skockam fino.. A i meni će bit fino zimi uz brdo vutre hehe