Evo jedno zdravo svima...tražila sam po google razliku između muških i ženskih biljaka i izbacilo mi je između ostaloga i vutra. com...malo o sebi bez lokacijskih oznaka daako, putnik sam, volim putovati iako me neke stvari sada sputavaju u toj namjeri. Volim boraviti u prirodi, putujem šatorom ,to mi je najdraže od svega, najbolje spavam u šatoru i najljepše mi se probuditi sa pogledom na more, rijeku ,jezero ili bilo kakvu vodu. Volim vodu u bilo kojem obliku. Živim iza sedam brda i dolina i tu gradim svoj mali raj na palaneti. Nekć sam živjela po velikim gradovima i oduvijek sanjala o nekoj kućici daleko od razuzdane gomile. Moji hobiji su vrtlarenje, cvječarenje, životinjarenje , proučavanje ljudi i ljudskog ponašanja, isčudila sam se već skoro svemu i svačemu,najviše nažalost ljudskoj zlobi... iako volim i čuda i bajke..o napretku marihuane mislim da što bolje napreduje, raste to bolje i da je uistinu potrebna u svakodnevnom životu ne samo za naduvavanje i motaj dok imaš. Mislim da je to više od puno više toga, samog pušenja iz užitka. Mislim da sam se za sada dovoljno ako čak i ne previše predstavila ovdje. Mislim da me pere paranoja od javnosti, ali...ne znam...Isto tako vidim da se piše otvoreno o svemu i taj dio priče mi se sviđa jer mi je potrebna edukacija uz moju spontanost razvijanja sebe kao i svojh biljaka. Hvala.Recite jedno zdravo.
Napisite malo o sebi bez previse lokacionih detalja.
Kakva ste osoba, koji vam je hobi i sta vas interesuje.
Sto mislite o napretku marihuane?
Gdje ste nasli nas link?
Ukoliko dolazite sa Googla napisite sta ste ukucali u pretrazivac. Ova informacija nam treba da bismo "popravili" sadrzaj na ulaznim stranicama sajta.
Welcome
Hvala,lijpo je kad ti netko zaželi dobrodošlicuWelcome
Ne snalazim se, vidim pozdrave dobrodolice pa se eto svima zahvaljujem, lijepo je kada si negdje dobrodošao..pogotovo u vrtu znanja i snova...tnx svima...moram zaliti moje sjemenkice na koje sam zaboravila da sam potaknuta foruom stavila u par maramica,papirića je r evo gledam kroz prozor i divim se svojem cvijeću, kao da ima pola metra a stalno pronalazim nove biljčice kako su nikle posvuda, od prošlogodišnjeg uroda nisam ništa sadila, sve se desilo spontano , sve je tako lijepo zeleno i zdravo...a sada imam brigu sa sjemenkama. Eto ,novi hobi .Evo jedno zdravo svima...tražila sam po google razliku između muških i ženskih biljaka i izbacilo mi je između ostaloga i vutra. com...malo o sebi bez lokacijskih oznaka daako, putnik sam, volim putovati iako me neke stvari sada sputavaju u toj namjeri. Volim boraviti u prirodi, putujem šatorom ,to mi je najdraže od svega, najbolje spavam u šatoru i najljepše mi se probuditi sa pogledom na more, rijeku ,jezero ili bilo kakvu vodu. Volim vodu u bilo kojem obliku. Živim iza sedam brda i dolina i tu gradim svoj mali raj na palaneti. Nekć sam živjela po velikim gradovima i oduvijek sanjala o nekoj kućici daleko od razuzdane gomile. Moji hobiji su vrtlarenje, cvječarenje, životinjarenje , proučavanje ljudi i ljudskog ponašanja, isčudila sam se već skoro svemu i svačemu,najviše nažalost ljudskoj zlobi... iako volim i čuda i bajke..o napretku marihuane mislim da što bolje napreduje, raste to bolje i da je uistinu potrebna u svakodnevnom životu ne samo za naduvavanje i motaj dok imaš. Mislim da je to više od puno više toga, samog pušenja iz užitka. Mislim da sam se za sada dovoljno ako čak i ne previše predstavila ovdje. Mislim da me pere paranoja od javnosti, ali...ne znam...Isto tako vidim da se piše otvoreno o svemu i taj dio priče mi se sviđa jer mi je potrebna edukacija uz moju spontanost razvijanja sebe kao i svojh biljaka. Hvala.
I vrijeme ti je da krenesprepustit se growu za osobne potrebe