dobar dan,eo i ja da se predsatavim iz beograda sam imam 35 godina...upravo grad tuče po treći put u sat vremena9..oliko lupa da mi se macan uplašio...a one jadne (njih 9,mada možda bude i neki mudonja,zato što su iz tiketa)bleje prepuštene svojoj snazi(od 26,06, su out) danas biio obišao super su izgledale posle topiranja...ali moraću i sutra da vidim kako su podnele vremensku nepogodu.
inače volim volim pecanje,i neke online igrice,na jednoj sam operater i tako...što bi se reklo volim sve što delimično vole mladi
(bez jahanja(hors) i gej zabajevancije))
link sam pronašao kucajući nešto oko uzgajanja kanabisa pa mi iskočilo medju prva tri na guglu vutra org. i onda sam se registrovao itd itd...inače čitam sigurno 2 meseca i mogu reći da mi je mnooogo pomogao forum...jednom sam piknuo seme tipa pop,pa u žardinjeru,pa sam i našao malu biljozu presadio je ali puževi su bili dželati...ali kako više čitam ove moje drage štiti pužomor actara,a i dajem im pola doze npk 8-4-4 + slavol... i jbg izvinte ako saam vas smorio sa ovim mojim uvodom...
pozzz