Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav drustvo.Za forum sam cuo od prijatelja jer postoje razni nacini koriscenja u medicinske svrhe.Supruga mi je obolela od MS pa istrazujem nacin pravljenja ulja.Sa travom sa se susreo davnih dana u vojsci.....Pretragom foruma sam vec pronasao zanimljive postove....
Pozdrav svima, evo i mene napokon (nakon godina povremenog citanja) ovde. Davno nisam koristio nikakav forum i drago mi je sto je bas Vutra moj prvi (mislim i jedini) izbor nakon toliko godina. Razlog dolaska je odluka da nakon 15godina konzumacije u zdravstvene svrhe odlucim na malo ozbiljniji korak tj. sadnja i uzgoj (ne prodaja!!!). Veselim se ugodnom druzenju.
Pozdrav dobri ljudi,nov sam na forumu i u tematici,zapravo ovo mi je prvi forum IKADA.Trudim se da napravim nesto od svog prvog growa,pa guglajuci po netu naleteh na vas.Izuzetan sajt,svaka cast.Kada se malo odomacim i kada izvalim kako se kace, stizu neke slike da obogatimo riznicu