Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
05.11.2015
139
167
43
Večer ljubitelji specijaliteta. Nedavno sam tražio nešto o indoor grow-u (kako, s cime, odakle poceti) i našao se ovdje. Prvo sam malo gledao, čitao, upijao. I reko sebi ma, ajd da se registriram, predstavim pošto planiram prvi grow uskoro. Skupljam sve moguće informacije, materijal kako bi uvijeti bili što bliže savršenstvu, pošto volim igrat na sigurno. Nadam se da ću pridonjet i ja nešto svojim znanjem ovom odličnom mjestu.
Počeo sam pušit u drugom srednjem, i mogu reć, jedna od boljih odluka u mom životu. Lijep pozdrav od mene :)

05.11.2015
139
167
43
Hvala, palo pitanje, gdje da postavljam pitanja,posto sam procesljo forum koliko su mi oci dozvolile ali nisam mogao nac neke stvari sto se tice boxa i rasvjete. Hvala :)

06.11.2015
1
1
3
46
Zagreb
Bok ekipa ja sam novi na forumu, pročitao sam Vaše poruke i mogu reć da se vidi da ste maheri zanata, hvala na zaboravljenim pravilima ponašanja, ukoliko imaš za šitpu a nalaziš se vani ili na nepoznatom terenu.:crazyd:
Drago mi je što ima ljudi koji nisu u bedu to pisat.
Drago mi je što sam se registriro. Poz.

• Sviđa mi se
Reactions: CilI
06.11.2015
42
67
18
37
Pozdrav svim clanovima foruma.Vec duze vrijeme citam na forumu i pomocu toga sam napravila dva growa sa automaticima.e a sad cu pokusati sa fotoperiodnima,tako da ce dnevnik ubrzo i svaki savjet i pomoc su dobrodosli.;)

rKj420

2rep❤️
Poznanik Foruma
07.04.2013
1.375
6.807
258
Morocco
1685.gif