Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Rope73

Form
Poznanik Foruma
02.06.2015
591
4.662
163
51
Odavno vas pratim,mislim da jeste od 2004-e. Ali tek kad sam se odlucio da ja pocnem da growam vidio sam da imate SVE ali bas sve inf o ganji i svemu vezanom za nju ali i za puuuno drugih stvari.
Ali,NAJLJEPSE od svega toga je vasa SUSRETLJIVOST,strpljivost sa novim i sa greskama koje pravimo na forumu (na tehnicke greske mislim) koja i moze da krasi samo ganjoljupce na ovom svijetu :)
I ekipa koja se okuplja oko vas/nas ovdje je FAKAT najbolja i najopustenija na Planeti !
Nasmijem se a da ni ne povucem dim,growam a da mi ne treba 400kg knjiga o uzgoju ruza.
Definitivno ste prej...ali sve drustvene mreze :)
Pozdrav iz BiH,Balkana,Mlijecnog puta...:)

23.04.2015
77
132
33
Ovaj sajt mi je preporučio moj jako dobar prijatelj koji već ima iskustva u uzgoju i registriran je ovdje također, al' da mi j.... mater nemam pojma koji mu nick na sajtu. Inače iz hrv sam ali trenutno radim i živim u inozemstvu. hobiji su mi drndanje po gitari, igrice igrice igrice, i tu i tamo rekreativno trčanje xD. Eto ukratko o meni. Očekujte uskoro pitanja od mene kada budem u mogućnosti za daljnje investiranje u moj grow box kojeg imam u planu što prije rješiti! pozzz BOOYAKASHA!

• Sviđa mi se
Reactions: Rancero

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.848
44.496
3.198
Bekaa Valley
nedostaje ti avatar ;)