Po prvi put se javljam ovdje. Od 20.05. pa do jucer sam bio mozda najvise 3 puta na sajtu i nisam ni jednom zalio s ama bas nicim. Otisao bih samo da ih vidim i pitam kako su. Takodjer se bavim jos nekim djelatnostima u blizini stoga bih otisao usput. Sajt je isti kao i svake godine na 800m nadmorske visine usred sumetine gdje vlaga, kisa i budj ne nedostaju, tu uvijek fali zapravo samo sunca ali uvjeti su takvi kakvi su i ja sam uvijek zadovoljan. Onaj tko otprilike poznaje moje outdoor growove zna da izvucem 70-80% growa, budu to fini, masni relativno tvrdi headovi ali ni priblizno kao kod nekih kolega kojima zavidim. Jos jedna stvar zasto sam se odlucio na ovo je tegljenje vode i ostalih preparata po nevjerojatnoj strmini koje najlakse savladavaju zivotinje koje su stvorene samo za to podneblje i zbog toga takodjer sve vise svake godine gubim volju. Stoga bih podijelio s vama i ovaj moj ovogodisnji uradak. Za pusiti ce biti ali ne onoliko kako sam inace naviknuo. Dodavati vise necu nista, neka slike kazu ostalo. Odlucio sam krenuti od najkrzljavije do najfinije.
X18 Reserva Privada:
Chocolope DNA Genetics:
Blueberry Dutch Passion:
Cannalope Haze DNA Genetics:
Bruce Banner Blim Burn Seeds:
Blue Kush Berry Paradise Seeds:
Svih 6 biljki kao jedna inace a i manje.
Lijep pozdrav svima!
X18 Reserva Privada:
Chocolope DNA Genetics:
Blueberry Dutch Passion:
Cannalope Haze DNA Genetics:
Bruce Banner Blim Burn Seeds:
Blue Kush Berry Paradise Seeds:
Svih 6 biljki kao jedna inace a i manje.
Lijep pozdrav svima!