bustnes rast tako sto sljedeci grow vegetiras makar tih 4 sedmice na 18/6 da nabiju te lisne mase pa onda na 12/12 ako je radi struje..jer ovako i nema smisla neke treninge radit ako je od starta na 12/12 pogotovo ne na automaticima...
Ok, hvala, znam za drugi put, sad sam se zaletio, da ova procvjeta dok afghan završi cvjetanje, pa su mi pod istim režimom svjetla.bustnes rast tako sto sljedeci grow vegetiras makar tih 4 sedmice na 18/6 da nabiju te lisne mase pa onda na 12/12 ako je radi struje..jer ovako i nema smisla neke treninge radit ako je od starta na 12/12 pogotovo ne na automaticima...
opreza nikad dosta, a i nakon ova 2 gowa, mislim napravit jedan outdoor preko ljeta, a na jesen ćemo vidit, ipak živim u državi di je vutra zakonski jako kažnjivasamo tebe cekaju, jedino ako nisi neki joca amsterdam
ne brini oko toga..prebaci ti to na nocnu bez brige..
Posadis automata u finalnu posudu,nakon cetvrtog,petog kata pocnes razvlaciti glavnu granu prema dole,rastegnes malo bocne i masala20/4 od pocetka..Neki savjet
Ne brigaj,nisi kriminalac ako sadis za sebeplavci
Ovaj savjet mi se sviđa, to bih mogao napravit.. a ovo drugo... možda u HR nije problem ako te uhvate da sadis za sebe, al ja neživim u HR već dugo vremena, a vamo di živim je malo zaostala sredina po pitanju lakih droga i nije zajebancijaPosadis automata u finalnu posudu,nakon cetvrtog,petog kata pocnes razvlaciti glavnu granu prema dole,rastegnes malo bocne i masala20/4 od pocetka..
Ne brigaj,nisi kriminalac ako sadis za sebe
Vjerovatno si jedini član kojeg to brineMalo me brine pregusta krošnja
Ne razumijem,pa znaš kako raste biljka i kako se formiraju budovikako izvući budove od toliko listova, ali mislim da s vremenom i sami vrhovi pronađu put prema "suncu"
izgleda odlicno
Neka si,imaš pravo i biti (nije sarkazam)sritan sam
Sad se osjećam posramljeno,pravim se pametan,ispadam glup
Lst,loli..i naci ce put suncuMalo me brine pregusta krošnja kako izvući budove od toliko listova
E kad već spominješ loli.... jel problem ako casual trgam one sakrivene male kržljave isprtke koji izlaze pri dnu, kad rastežem grane ili vidim da nemaju sansu doć do svjetla, jednostavno ih prstima počupam. Neznam jel problem to radit dok radi lampa, mogu li napravit problem? Hvala unaprijed.Lst,loli..i naci ce put suncu
Ma samo pici..nema bedadok radi lampa,