Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
A stari ne znam kako onaj list moze bit indica, da ti ne tvrdis da ima taj rad ne bi inace vjerovao.. I struktura cvjeta i list je sativasto skroz, nisam sigurnan ali ima od alien genetics lemon kush koji se vise ne proizvodi mislim, oko 50:50 hibryd, da ne znam drukčije mislio bi da je to taj lemon.. Uglavnom puni se, a 3 doze pk + uz bloom i boost 3 puta, dao sam 2 puta i k2batboost.. Malo po malo evo nas u 7 tjednu cvjetanja, za peyote coockies navode da cvjeta 7-8 tjedana, ja cu to produzit na 9-10
A critical.. Odavno se nisam tako radovao i divio nekoj biljci.. Po granama trihinome izbaciva
65 dana na 1212, danas punih 6 tjedana cvjetanja, ušli smo u 8.
Peyote coockies, za nju breeder navodi da cvjeta 7/8 tjedana, pa cu ja zato dati joj 9,bar je takav plan bio ali vidi
Bez coba, biljka purpule
m da su skoro svi mlječni trihinomi, a pistile zadnja 3,4 dana posmeđile za 90%, pa stoga ne znam hoce li docekat jos 14 dana ili ce past ua 7, ako tako mikroskop kaze. Samo voda i super vit od posljednjeg updatea, a tako ce bit do kraja naravno,
Critical kush, dobio 0ko 25g guanokalong powdera otopljenog u vodi zajedno s propisanom dozom k2batboost, začinjeno s 1 kapi S. V., zadnje zaljevanje, inace to joj je jedina hrana u nazad mjesec dana, dalje nastavljamo opet 25g powdera u vodu i k2, pa do kraja voda i k2..  samo da spomenem da s ovog crcala nista nisam kidao, nikakav loli jer nije bilo potrebe za tim, osim što sam prvi kat skinuo za klonove na pocetku flipa, i prva 2 fan lista, sve ostalo što je izraslo na biljci je i dalje na njoj.. Racunam da je 4 tjedna cvjetanja lagana iza nje,..
Lemon kush, definitivno biljka koja me jako ugodno iznenadila pogotovo jer sam na pocetku cvjetanja praktički skinuo par bananica, jedina biljka koja je na hesiu, raste u 5l, zadnje zaljevanje voda i s. V, do kraja samo voda, za nju predviđam tjedan dulje nego ostale, inale također ušla u 8 tjedan.
Lemon kush, slika od prije 2 dana, hps tuče pa ne mogu uslikat sada
Eto ekipa, mislim da sam naveo sve relevantno, temp dnevna 26/7,noćna oko 18,nekad padne par sati na 15,pa to reguliram na 18/19.. Bliže im se smaknuće, kojim redosljedom, priroda ce reći svoje.. Do sljedećeg tipkanja ostate mi zdravi, pozitivni i ljudi prije svega.. Zz
Ma zapravo su ružne jako,nikakve, ovo svjetlo i zoom na kameri i eto fotoshopa pa onda izgleda da lici na nesto, ... Al dobro, valjda ce bit nesto za zapalit za prvu ruku dok druga tura zavrsi, mislim da sam spomnuo na pp da sam stavio 3 druge na cvjetanje.. Kad smo već kod toga, odzvonilo je peyote, testni uzorci iznad očekivanja, uočeno nekoliko ambera jucer, danas sam joj presudio, nakon 55dana cvjetanja i 72 na 1212. Kuća miriše najblize valiliji ako bi morao necim usporedit, slatkast al po meni opet ne bas voćni miris, nesto nedefinirano ali svakako jedinstveno, zaljubio sam se u strain.
Critical kush
Trenutno stanje u boxu, critical napokon ima prakticki cjeli led panel oznad sebe, dok je ono desno tamo šta se nakrivila da uđe u kadar lemon koji je sada sam pod hps om.
.. Limun ipak dobio jos jednu dozu hesi bloom linije jer je ostalo njemu jos jahanja, Critical nakon powdera i k2, čista voda i zadnje zaljevanje sad hesiev boost. Toliko od mene za sada, hvala svima koji prate, učim jos, drugi put ce biti bolje.. Ostajte mi zdravi i veseli do tipkanja, tolilo od mene
E brate, limun je do sada bio djelio hps s critical koji je bio pola pod hps pola pod 60w leda(kockasti pot), s tim da je limun bio nabijen uza zid, sad sam ga malo rasirio, ima da uziva sta kazes, a čuj, critical isto se raskomodio pod 300w leda, 220w e27 i 80w coba
Pozdrav ekipa, iza limuna je vise od 11 tjedana na 1212, 56 dana cvjetanja, ulazimo u 9 tjedan , dobio jos jednom dupu boosta i duplu supervita, do kraja samo voda naravno, zadnje zaljevanje ću žlicu/dvije meda u 5l vode i to će bit zadnje što popije, izbaciva foxitall, vjerujem z og viših temp, al to me ne brine previše,
Critical kush, 37 dana cvjetanja, dobila i ona boost i supervit iako je prije 10/15 prehranjena s guanokalong powder i k2batboost, ne buni se, naprotiv..
, toliko za sada,, ostajte mi svi zdravi i veseli
Edit: još par svježih slika
Ps, gledam bas sad trihinom na makro fotkama što sam sad slikavao... Lemon kush, nema ni 10%prozirnih, a bjelih pistila bar 70%, lišće žuti već 2 tjedna..
62 dana cvjetanja, 80 na 1212,većina trihinoma je bjela, ima neki % i mutnih, biljka se jakooo čuje to nije normalno
CRITICAL napokon sam pod suncem, on je u 43 danu floweringa, zadnja 2 zaljevanja hesi boost i s. Vit
.. Malo sam pretjerao s fosforom pa je voda do kraja....
.. Peyote je u teglama, spavalica žešća, okus neki fini, na vaniliju baca
Critical je kraju ranije nego sam mislio, čim se zemlja posuši ide pod nož jer ima dovoljno ambera, nezz dal se šta vidi na slikama, ipak, flip je bio 13.12, 2018,
Pozdrav ekipa, critical je otisao pod noz je 2 dana poslije posljednjeg updeta, ne da sam ga rano skinuo nego sam mozda trebao i ranoje, yield slab kao cjeli grow, popcorna gotovo da i nema na ni jednoj biljci,. Critical danas u tegle, ostale vec jesu, brzo ide neki smoke report, i jos napomena ali što se growa tiče, ovaj dnevnik je gotov Peyote coockies
Lemon kush
Critical kush