Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
To je i jeste glavni problem kod uzgoja, regular job kad ti kolje vreme da ne mozes da se posvetis to ubija,.. al bice ovo do kraja sigurno kako treba bez brige
Gnojidba i dalje ista, (Alga Bloom + Sugar Royal) svako zalijevanje, osim što sam Green Gelato-u počeo dodavati i Green Sensation s obzirom da je već debelo u cvatu..
Evo malo slika.
GUERILLA GLUE 1
GUERILLA GLUE 2 (Na slici djeluje malo nagnuto u stranu zbog kuta slikanja)
Stari moj. Ovdje kolčenje ne gine. Pa vidi kolika je kantica od 20l pokraj biljaka. cudi me da nije bilo prevrtanja već. Samo peglaj dalje, perverzije su ovo
@Bizzzo
Zadnje dane puše, danas ko ludo, al drže se one. Vidit ćemo ako ulovim vrimena to sve povezat
@vinogradjanin
"mnogo dobar sajt" je relativan pojam.
Ovo je sve, samo nije to
Vjeruj mi da riskiram sve živo sa ovim, na trncima sam 24/7, jedva čekam da sve završi. Uglavnom, uvik isto, svaku godinu.
Ma meni je delovalo kao da je tvoje malo castvo sve sa ovim zidinama koje ti maltene prave zaklon da se ne vidi sajt, sve u svemu ako kazes da si tako u riziku, a da su ti ovakve biljoze, brutalno
I ostale četiri biljke su lagano ušle u cvjetanje te se vrhovi počinju formirati.
Green Gelato i dalje lupa po svome, očekujem da će završiti kroz 20 dana..