Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
27.dan
Rastemo, sve mi se cini da je nekako sporo al kad pogledam zadnji updejt, bome rastu fino. I dalje ide samo root i zyme, malo sam ih rastego da prvi kat sustigne i dalje samo odrzavanje...
gore YG, CP, dolje MB, DM
33. dan Stavljena je 400W Mh, temp je ok 29,30C, gnojivo isto plus jedno trecina doze growa, jos jedno tjedan dana i prebacujem na 12/12
Gore DM, MB, dolje CP, YG
Spremne za prebacaj, veceras ide 600 hps. Zdrave, fino guste i razgranate, spremne za loli... obicno odradim jedan lagani u vegi al sad nisam... do slijedeceg updejta vozdra
Gore DM, MB, dolje YG, CP
Nikako napravit updejt pa se onda izgubis u danima, mislim da je ovo 7, dan od kako sam prebacio na 12/12. Na kraju sam ipak stavio led jer sam ga uzeo prije dvije godine, a samo jedan grow odradio pa reko aj da ga isprobamo. Jos uvijek mi je drazi hps, s njim znam sta mogu napravit al moram dati i priliku ovom ledu jer mi bezveze stoji pa cu vidjet sta moze napravit u ovom boxu. Jedino mi se ne svidja temp 21,24C al za sad nek stoji pa cemo vidjet...
Vozdra raja
Doslo je do promijene, ipak sam stavio hps, led je u ovom trenutku jedino bolji za fotkanje . Nikako na led-u iznad 24C, tako da se sad fino suncaju na 28,29C...
Odradjen je lagani loli, nista previse... gnojivo root, zyme i bloom i to je to
Vratile su se redovnom pijenju od kad je hps, temp je i dalje oko 28C, svaki treci dan dobiju 3 litre, jedino bi Money mogao i svaki drug dan al neda mi ga se posebno izdvajat. Od veceras ide bloom, sensastion i sugar jednom tjedno...
Temperature su se malo povecale, tako da sad idu i do 31C u samim vrhovima, dok je u boxu 25C. Imam malo i zuckasti listova al ne diraju me...
Za sada mi se Chanel najvise svidja, podjednako je razgranat i ima krupnije hedove naspram Moneya koji je isto fino razgranat al je nesto sitnijih hedova al on ni ne dobiva pravi tretman posto ceka ostale dok ozedne tako da on moze i bolje.
YG
Koliko pamtim i primjećujem osim ako se ne varam Ti ne širiš puno cure nego puštaš da se same formiraju? Uvijek imaš nekih sitnih problema sa curama od osjemenjivanja, lišće pokazuje probleme i sl. ali vrhovi uvijek budu ogromni i po tebi zovu rakete. Ovi će biti 100x20cm po grani
Ne sirim puno jer nemam mjesta kasnije, samo ih usmjerim malo nakon topiranja. A zna se zadesit da al ocito nisi ni ispratio sve dnevnike .
Necemo pretjerivat s velicinom