Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dan 109
GOTOVO
Sve je skinuto,posuseno..danas je skinuta i M.K.Ultra koja je osvojila moje srce.Svakom toplo preporucam bredera T.H.Seeds..
Evo slike..
Evo malo fan listova..sve u ulje Javim se kroz 10-ak dana sa reportom,uljem i ostalim informacijam povodom ovog growa .do tada
Za ovu biljku mogu reci da sam izvukao maksimun(moje misljenje)
Hazo naklon do poda od mene a vidim i ostatak ekipe komentari..
Stvarno su bilje za naslovnicu, bit Ce to extra ulje.. morat ces i meni pomoc kad ga budem radio ovako kojim tipom na pp
Hoces jel tako?
Svaka cast jos jednom,majstor ostaje majstor..
Evo da malo rezomiramo... Nakon sto se sve osuslio stanje je ovakvo...
Za pusenje sam ostavio od svake sorte po 30,40 grama osim Y griege koja ide cijela u ulje..
...ovo ostalo sam stavio u ulje zajedno sa trimom.. tu sam od 25 grama cvijetova i 20 grama trima izvukao 6 ml ulja sto je zeni i meni dovoljno za 200 kapsula Biomixa...
Ostalo mi jos skuhati Y griegu cbd od koje ocekujem oko 7,8 grama ulja jer imam oko 40-ak grama Y griege...250 kapsula Biomix-a
Y griega CBD
Tu se nema sta puno reci..ljek,ljek i samo ljek..u mom satoru opet ide..odlicna sorta i sa prinosom i kvalitetom..preporuka
Pakistan valley reg..
Prava istinska indica sa finim radom koji polako al sigurno baca u krevet..moze se i utakmica pogledati al se treba paziti doziranje.Zna zakucati na trenutke onako posteno...Zadovoljan
Exodus chese..
vecinom svi vec znaju ovu sortu,ja je dobio na poklon pa je bilo red i da je posadim.Indica koja nikada ne iznevjeri..za film,cill,a moze i prica..filozofiranje..uglavnom,radi poso
M.K.Ultra
E to je momci moji jedna od 3 najjacih indica koje sam pusio.To udara odmah,snazno i po cijelom tijelu.Za uzgajanje jednostavna.Znaci..stvarno ima onaj stoned,sedative efekt cak bi se usudio reci sa laganim halucinacijama u glavi kad zatvoris oci..i ona ide ponovo u sator jer nisam jos vidio toliku gustocu trihoma i toliko masnu,ljepljivu biljku..ipak je to Og krizan sa G13....tim redom
Rezultati..
220w led-a..zadnjih 15 dana 360w..sator 80*
Y griega CBD-250-300 kapsula Biomixa..dovoljno za 80-ak dana zeni i meni.. Exodus chese-40 grama Pakistan valley-30-40 grama glavnih vrhova M.K.Ultra-30-40 grama glavnih i nesto sporednih vrhova
RSO ulje od M.K.Ultre i Pakistana i trima.45 grama-6 ml-200 kapsula Biomix-a
To je to ekipa.Hvala sto ste pratili Ljeto je..idemo na malo duzi godisnji Budite mi zdravi,sretni i napuseni