Hahah jbg moja pogreska za 48''x48''x80''(120x120x200cm)Pogledajte prilog 491341 za 4m x 4m , mozda ovako nesto da probas?
Nabavio sam spider farmer SE5000. Imaš li možda iskustvo sa podešavanjem snage? Dali znaš koliko vremena je early flover, mid f. i late f. dali je to po2 nedelje svaka faza ili ne? Po njihovom je potrebno menjati snagu od 60-100%. i režim dan 18/6 noć. U cvetu 100% i 12/12h. Buni me visina lampe jer se bojim da nije prenisko kako oni predlažu na njihovom sajtu.a imaš i od spider farmera 420e 450w
hvala na brzom odgovoru ali dali si pogledao sliku ispod fitting differen. sada je prva nedelja i piše 30-45 cm i snaga 60% 18/6 koliko bi ti vremena ostavio vremena u svakoj fazi?Pogledajte prilog 491409 ne kužim -pa na dimmer-light switch
Nov sam pa štedim na struji. Ali stvarno neznam pa molim za pomoć. Ako je faza cveta 8 nedelja kako da prilagodim snagu i visinu na trećine. koliko traje Early f. i ostale faze ? plsPogledajte prilog 491409 ne kužim -pa na dimmer-light switch
a ovo su tvoje varijacije na temu-koliki interval svjetla zavisi i o strainu-sve ima svoje ali to pohvataš brzo , sad ti određuješ
bravo super si lampu kupio!!!
nemam 20 postova!nema tu štednje više-malo troše te nove lampe , autič -ili ne ne razumijem te , javi se na pp da tu ne
Skini si aplikaciju ppfd meter i udalji svjetlo na 30-35 cm i ciljaj u visini vrhova - vegetacija od 400-700,a cvjetanje do 1000-1100 ppfd.
Znam da nije najtočnija ali kao orijentir je dobra!
@kvizko
@kvizko pa odgovorio ti je kolega crazy gore