Čuj ja imam Homebox,Pirate i Mamut pro i Homeboxu nisu do koljena!
Stvar je u tome,što je Phantom isto od cerade iznutra,ali za Homebox ambient PAR+ ili njemačke kopije(dosta jeftinije,a ista stvar),ti mogu garantirati,da če ti trajat godinama i ne propošta svjetlo,kao recimo Pirate,kojem turbina napravi microrupice koje propuštaju svjetlo!
Phantom ti je visok 220cm i to je kod mene presudilo,a Homebox mi više paše,jer kad je u uređenoj sobi,uopče se ne skuži na prvu,o čemu je riječ....ako je sam u sobi,jbaga....
Ovo ti je od Growmarta i kolega
@beštija ga ima,isti kao Homebox,ali za njega ti ne mogu reči ništa iz iskustva!
GrowPRO 3.0 Growbox XL, 120x120x200cm. Schneller Versand | Spitzenpreise | Neutrales Paket | Top Bewertungen | Jetzt online bestellen!
www.growmart.de
Turbinu si uzmi u Igrowu....
www.igrow.com.hr
Odeš na opcije i odabereš 125mm i drugu opciju koja ti pokazuje snagu....za tebe je dovoljno i 100mm,a jačina je samo jedna opcija,a 125mm i do 220 m³/h,filter ti mora biti malo jači,ako ga namjeravaš uzet,ako ne dovoljan ti je i ovaj
www.igrow.com.hr
Ako nečeš filter koristit,ima i jeftinijih ovakih duck ventova. Ovaj je tih,pa je dosta skup,inače takvi samo obični du oko 25€