arucio 6 stripova i 6 termalnih traka.
Sto se tice napajanja, ne znam da li je bolje uzeti dva slabija, pa kaciti po tri stripa, ili jedno napajanje, pa sve na njega.
Stavi ih na jedan driver od 240w i tako če ti trajat godinama. Driveri su ti oko 50€,a nije jednostavno dimmat ih na odvojenim driverima. Jedino sa multimetrom, možeš točno rihtat. Sad si već uzeo, ali za vegetaciju, ubaciš jedan od 5000k,kojeg isključiš u cvatu, ali onda računaš, da ostali dobijaju više struje. Zato se i ide sa više watta, a koristi se oko 75% na max...
Imam par komada MW LRS 200-48, oni su CV, ali vidim da mi treba CC.
I ELG 240 42AB je isto CV, ali se na njega spajaju paralelno, tako da bi mogli. Najbolje ti je poslat upit, ako si uzeo u LED-techu. Napiši što si kupio i kako da ih spojiš na LRS driver i jel moguće...
U paralelnom spoju se zbrajaju amperi, a volti ostaju isti, mada stripovima to nije bitno. Oni mogu radit na jačoj voltaži, a manjoj amperaži i obrnuto. A spajanje ovisi o driveru!
Imaš lufta, raspitaj se prvo, pa onda kupuj drivere!
U LED-techu ti možda ne odgovore isti dan(dan, dva), ali dobiješ detaljan odgovor i ako ne može na jedan način, oni če ti objasnit kako može!
Ako nisi kupio u LED-techu, oni to ne moraju znati
. Svejedno šalji upit...
Ovaj radi svoja svjetla od stripova i drži ih 10-20cm od vrhova. To je bit stripova, ali u večem prostoru. S ljeve je novi panel na heatsincu, a s desne, stariji koji je na aluprofilima