Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nemam iskustva s tom opremom pa ako ima tko da koristi molio bih da nešto napiše o ovim proizvodima,il da mi preporuči neki koji mogu naručit po mogućnosti iz hr.Hvala.
A hebemu miša,nisi svjestan koliko sam proučio,nego nemam para na bacanje,ja radim 8 sati da bi si mogo priuštit te 2 stvarčice,a za što forum koristi ako ne za razmjenu iskustava?
Lp također i hvala na odgovoru
Tako je tu i jesmo da si pomažemo,a i pitanje je na pravome mjestu
Ovo što si linkao može služiti svrsi,
istina da je malo skuplje jel to su jeftine stvarčice sa ebay-a za po 4-5 US.
Ali ako nemaš nekog izbora i novaca za bolje....može poslužiti sve od navedenog
dali na ovu prigušnicu mogu direktno zakacit philips 400w hps jer koliko sam skuzio ona u sebi ima starter.. ovaj set narucujem sigurno a sa druge strane bi se opskrbio sa CT..
Definitivno 600W, nema smisla uzimati 250 i 400 jer odmah ti trebaju i dvije prigusnice, dva reflektora.. automatski ti i veći racun jer i balast trosi a ti ih imas 2.. a i tesko bi i rasporedio ravnomjerno svjetlost u boxu.. definitivno 600w isplativije i bolje u svakom pogledu..
Već imam set 250w i 400w hps...tako da to ne trebam kupovat,gledam isplati li se trošit na 600w...mislim da ću tako i napravit,neda mi se zezat s 2 prigusnice itd...
molim pomoc.dotjerujem box i pri radu okrenuo sam + i - od prigusnice green power 250w, lampa nije bila u krugu, sad prigusnica stekce kako god okrenem utikac. sto mogu ocekivati kad ubacim lampu u krug? jesam li zeznuo prigusnicu?
ak mislis na L i N koji dolaze na balast iz stekera onda koliko znam nema veze kak okrenes.
ak mislis na zicu koja ide iz balasta u lampu to nisam siguran dali smies okrenut.
zasto palis balast a da lampa nije spojena? to nevjerujem da je dobro...
lp