Ima li netko iskustva s hortilab boxom? Jel zadovoljavajuća kvaliteta? 1100kn 120x120x200,najjeftinije kod nas.
...a za sve ostalo tu je mar1o svaka čast,nigdje nisam nasao info"Die Innenseite der HortiLab ist Silber und bietet den Höchsten Reflektionsgrad von ca.(+98%). " Srebreni mylar +98%
Ima li koristi od mh lampe 3700K u vegetaciji ili da tražim sa >6000K?
Otkud si? Bosna,Srbija...?ovako, mislio sam kupiti grow tent tako da bi ga naručio iz U.K. da li to prolazi na carini bez problema?
ma mislio sam na probleme tipa da netko sa carine kaže nekome, pa taj još nekome i onda za dva mjeseca dolazi mi policija po kući tražiti marihuanu, u malim sredinama je to tako. zanima me je li itko imao takvih problema sa naručenom opremom ili sjemenkama?Otkud si? Bosna,Srbija...?
Btw zašto nebi prošlo na carini? Pa nije to ilegalno
Ne ide to baš tek takoma mislio sam na probleme tipa da netko sa carine kaže nekome, pa taj još nekome i onda za dva mjeseca dolazi mi policija po kući tražiti marihuanu, u malim sredinama je to tako. zanima me je li itko imao takvih problema sa naručenom opremom ili sjemenkama?
to me zanimalo. hvala puno.Ne ide to baš tek tako
Vjerovatno si svjestan ukoliko si iz HR da carina ne postoji na robu iz EU.Dakle dolazi direktno na adresu.