dobro naglasio sam da je za rakiju.
a suvo nek cuva pa onda svaki dan nek očajava najbolja stvar
a suvo nek cuva pa onda svaki dan nek očajava najbolja stvar
Sljedeci put ne vise od 15 dana u alkoholu..nema potrebe viseAli bolje išta nego ništa...
tu maltene nema thcfan listove i popcorn cvetiće koje sam brao u prvoj polovini cvetanja
ja nikada ne pokrivam posudu. jesi popusio kasnije ubrus mislim, to je celuloza samo, pusljivo je. pustis da se stegne u zamrzivacu i izdrobis/iskidas/iseckas... bem ga ako ne bih probao pre nego baciopapirnati ubrus padne u posudu i upije sve u sebe.
Da ostavim još par dana? Mislim da ne može naškoditpa buraz, boja nije losa. procedi u nesto plitko, imaj zivaca da alkohol skroz ispari pa javi utiske. nesto moras izvuci samo ce kolicina verovatno biti skromna, a rad zavisi od same vutre
Ono ce izvuci sav potreban koncetrat,samo je pitanje koliko je jaka trava.Kako god..ne mozes pogrijesitiisprobam tu varijantu bez kuvanja,
Ma pokrio sam posudu bas taj dan. Reko da mi ne upadne nesto unutra i shebo se nazalost.ja nikada ne pokrivam posudu. jesi popusio kasnije ubrus mislim, to je celuloza samo, pusljivo je. pustis da se stegne u zamrzivacu i izdrobis/iskidas/iseckas... bem ga ako ne bih probao pre nego bacio