Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
taj trim mi uvjek lose ispadne ali zato hedovaca svaki put bolja i bolja.
ovaj put sam napunio do vrha sa hedovima i listovima ne znam kolicinu
after filtering
pretpostavljam da ponavljam pitanje,ali,da li postoji neka odredena kolicina tog trima i alkohola za taj hash oil,odnosno jel ima smisla radit ga od 10ak g trima?
mozes piće napravit da ti dobije ukus a sad high neki od nje pa mozda na pola litra bi i osjetio nesto...
edit:mislio sam da radis od 10g hedova od trima mozes samo ukus dobit koji je po meni odličan
hmmm...tak sam si i mislil,nego jel se moze cuvat taj trim do sljedeceg?odnosno dok ne skupim dosta?bas sam se zapalio za to ulje,jbg,dobilo je na tezini jer je PowerSeed rekel da valja..xD
@PowerSeed jel mislis da bi to radilo ako bibse ta "teglica" ako bi se ostavilo duze vremena bez mijesanja i gnjecenja?.ostavio bih u austriji a vracam se tu za 3-4 mjeseca nezz tocno
za 3~4 meseca ce ti ispariti sav alkohol, nema potrebe dugo da stoji, prakticno cim vutra potone moze da se procedi pa onda ostavi par meseci da se osusi
Ma kontao da sakrijem negdje u austriji dok se ja ne vratim natrag ove trimove sto ce bit od biljaka...ako teglu dobro zatvorim i ostavim na toplom mjestu sta mislis hoce li vrijedit cijedenje i susenje nakon par mjeseci?...iduci tjedan idem taman kad zavrsim grow doma
he he, zatvorenu teglu punu alkohola ostaviti na toplom?
do it.
sto se drzanja trimova/hedova par meseci u rastvaracu tice, sve ce se rastopiti i dobices neku budjavstinu.
@grouchy nisam bas mislio na vrelom...kraj stana imam malu ko ostavu di je temperatura konstantno oko 20°...mislio sam tu ostavit al kad kazes da nema svrhe necu ni pokusavat...sakrit cu tu trimove do povratka pa po povratku napad na Powerov recept
dobro kasnim sa odgovorom ali nije me bilo dugo pa ce te mi oprostiti
mozes ostaviti duze vremena ali iz mog iskustva preko mjesec dva klorofil se vec jako osjeti i dobro potamni rakija